Reklama

Reklama

Camila jde večer ven

  • Argentina Camila saldrá esta noche (více)
Trailer

Obsahy(1)

Camilina babička vážně onemocní a dospívající dívka se musí přestěhovat do Buenos Aires, opustit liberální státní střední školu a přejít na tradiční soukromou vzdělávací instituci. Je studentkou posledního ročníku přísné školy a nemá žádné přátele. Nemůže se spolehnout ani na svou matku, která je zaneprázdněna rodinnými záležitostmi. Najednou se Camilina vzpurná povaha stává problémem. Dívka se potýká s bouřlivými okamžiky dospívání i radikální změnou prostředí a zjistí, že cítí něco ke své spolužačce Claře. Camila se vydává na cestu sexuálního a politického objevování napříč argentinským hlavním městem. Děj filmu o dospívání se odehrává v době, kdy vrcholí marea verde neboli zelená vlna, pouliční protesty proti přísným argentinským zákonům o potratech. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ide o film, ktorý pokrýva témy ako ľavicový feminizmus, dospievanie, potraty (ukončenie ľudského života) či šikanovanie na školách. Hovorí aj o politickom aktivizme mnohých mladých ľudí v Argentíne. Proste dnešnej generácii jebe a ženské práva ukrýva za nenávisť k údajne tyranským mužom, lásku zamieňa za zvrhlosť a pýchu na materstvo zakopáva pod zem ako niečo dôstojné a mení to na hrdosť na potraty. A zatiaľ mladí jazdia na kolobežkách, zachraňujú planétu, aby nemuseli chodiť do školy, keď už prídu do školy, nechajú si vypláchnuť mozog mimovládkami a potom so sojovým latéčkom vykrikujú nejaké primitívne aktivistické heslá. A robiť bude kto? ()

Galerie (16)

Související novinky

11. ročník Cine Argentino právě startuje

11. ročník Cine Argentino právě startuje

14.10.2022

Velvyslanectví Argentinské republiky ve spolupráci s pražským kinem Lucerna organizuje letos již 11. ročník Festivalu argentinského filmu Cine Argentino. Uskuteční se ve dnech 14. - 18. října v… (více)

Reklama

Reklama