Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) se stane svědkem brutálního zločinu, který ho psychicky srazí až na dno. Z Malloye se stává alkoholik. Aby se zotavil, nastoupí léčbu na rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdokoli může stát příští obětí. (Magic Box)

(více)

Recenze (274)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení vypovídá nad tím, že D-Tox je vcelku zvláštní film hlavně tím jak je natočený. Hlavní roli zde ztvárnil Sly ale je to průměr nad průměr. To co je tak zajímavé na filmu je jeho efektivita, která si zahrává tak, že by se mohla rovnat s thrillery první kategorie. Jen tam chybí to důrazné slovo o to chytnou se diváka a nepustit. Možná právě proto takové hodnocení. Podle mě, tři hvězdičky jsou akorát, ani hodně ani málo. Na takovýto film to bohatě stačí. Ale znovu se na něj nepodívám ani náhodou. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pár krát som to už videl a musím povedať, že nieje to zlé. Príbeh je celkom dobrý, nechýba mu atmosféra a ani napätie, taktiež aj Sylvester a ostatný herci hrajú dobre, no najväčší problém je asi strih celého filmu, pretože niektoré scény tu trošku nedávajú zmysel. Inak nenudil som sa, slušný thriller s fajn prostredím. 75% - 4* ()

Reklama

ad-k 

všechny recenze uživatele

Hrubě klišovitý (a navzdory hustotě vražd a násilí) i kašovitý snímek plný známých nedostatků, chyb a béčkových variací. Sylvester Stallone působí (možná už standardně) lopotně a scénář mu bohužel příliš nepomáhá. Věřím však, že diváky odkojené primárně video "akce-bát se" produkcí (D-Tox nešel nikdy do kin) může film bavit. Mě bavila výhradně jen Polly Walker, která krom uhrančivého pohledu umí odehrát své... │40% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Agent Jake Malloy (Sylvester Stallone) pátrá po vrahovi, který zabíjí policisty. Nečekaný zvrat ve vyšetřování nastává ve chvíli, kdy je zavražděn bývalý kolega a Malloy na místě činu dostává telefonát od zabijáka, který se chystá vzít život jeho přítelkyni Mary. Malloy se po této tragické události dostává na samotné dno a chce spáchat sebevraždu, ale nadřízený se mu snaží pomoci a posílá ho do speciální léčebny, kterou vede bývalý policista, doktor John Mitchell (Kris Kristofferson). Zdá se, že ani zde Jake nenalezne klid, protože se při sněhové bouři začnou objevovat mrtvá těla pacientů... Snímek D-Tox / Eye See You by natočen již v roce 1999, ale uvedení se dočkal teprve v lednu 2002. Docela se povedla slovní hříčka názvu filmu a hlášky, která ve filmu zazní docela často Eye See You (2002) / I see you / ICU (foneticky aj sí ju / vidím tě). ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ja toho Stallona stejně žeru. To je prostě sympaťák, který umí hrát!! Tento film sem chtěl vidět hodně dlouho, ale bohužel mi vždycky utekl. Tak teď jsem si na pracovní stůl položil poznámku, že se musím podívat, když šel v televizi. A byl to docela i zážitek!!! Těch prvních 20 minut bylo perfetkním thrillerem. Potom jsme se ocitli v té divné lečebně a trošku to ztratilo tempo. Ale posledních 30 minut byla docela povedená jízda, které nechybělo napetí. Hodně se mi líbilo, jak jsem po celou dobu filmu nevěděl kdo je vrah. A furt jsem si říkál, kdo by to z těch lidí v té léčebně mohl být. Na konec jsem byl překvapen. Škoda toho ztracejicího tempa v polovině filmu ale zase mi to vynahradilo herecké obsazení. V čele Sylvester Stallone, Kris Kristofferson, Robert Patrick a v neposlední řadě Tom Berenger. Také nebyla špatná hudba. Rozhodoval jsem se mezi 3* a 4*. Buď hodně silné 3* a nebo slabé 4*. Volím druhou variantu. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Film byl dotočen již v roce 1999. (Chatterer)
  • Film sa mal pôvodne volať Eye See You, neskôr bol však premenovaný na D-TOX, čo je skratka pre detoxikačné zariadenie. (Paldiny)

Reklama

Reklama