Reklama

Reklama

Lovely Boy

  • Itálie Lovely Boy
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nic je novou hvězdou římské trapové scény. Zatímco na jeho tváři přibývají tetování, jeho duše se povážlivě vyprazdňuje. Hudebně existenciální drama Francesca Lettieriho (Ultras) se odehrává na přeskáčku v lesklém prostředí nočních klubů a v protidrogové léčebně v italských Alpách. Nic (Andrea Carpenzano) alias Lovely Boy má výjimečný smysl pro chytlavé trapové bars, ovšem taky nezdravý životní styl. Co převáží? (Dny evropského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy o feťákoch, lebo vždy je to isté. Tu ešte ako bonus je aj nepočúvateľný trap. Mužský Andrea sa dúfam nezaškatuľkuje do rolí fetiek a bad boyov, ale asi hej no. ODPAD! ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem si, že to bude víc o hudbě a celkově o italské trapové scéně, ale bohužel. Dostalo se mi poměrně tuctového příběhu. Škoda. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už podľa vizáže žiadny lavly bój, ale fetka. Taká, ktorá pretextuje aj ľudovku: Fet sem, fet tam, mne je to už všetko jedno, fet sem, fet tam, môj vzor Petr Muk. Len hudobne na toho Muka v ničom nemá tento talianský prošuto lover, za to v pochabosti predčí aj šaša Igora. Jedným z vrcholov filmu je totiž, ako si robí zárez žiletkou pod oko 🥴 ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie sa začalo v apríli 2021 a prebiehalo v Ríme a Trentino-Alto Adige. (Arsenal83)

Související novinky

Dny Evropského filmu jdou do kin

Dny Evropského filmu jdou do kin

05.04.2022

DEF již 29. rokem divákům nabízí kvalitní, výhradně evropské filmy. Hlavní část DEF proběhne v Praze od 6. do 10. 4., ale také v Ostravě (7. – 10. 4.), v Brně (8. – 12. 4.) a do 13. 4. v dalších 8… (více)

Reklama

Reklama