Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka lidí právě prošla kurzem, který jim má pomoct překonat strach z létání. Nyní přichází poslední zkouška: nastoupit do letadla a absolvovat opravdový let. Letadlo má při vzletu menší potíže, což cestující vyděsí, ale o chvíli později je už vše v pořádku. Začínají si zvykat a překonávají svůj strach. Let pokračuje klidně, ale cestující náhle začnou omdlévat. Bezpečnostní agent zanedlouho zjistí, že omdleli ti, kteří měli v pití led. Na toaletě je pak objeven zabitý muž a vzniká panika. Nastalá situace spojí dva z kurzu, Jessicu a Martina, kteří odhalí, že v zavazadlovém prostoru jsou nějaké chemikálie, které jeden z pasažérů chce odpálit dálkovým ovladačem. Zatím ale netuší, kdo z ostatních cestujících je ve věci zapletený a co všechno je ještě při tomto letu čeká… (TV Prima)

(více)

Recenze (34)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Chudák Tom Berenger, po zcela primitivních Sniperech a jejich pokračování se upsal i takové blbosti jako byl film Turbulence 2. Zcela suché hlášky a naprosto zprzněné počítačové (nepočítačové) triky, špatné herecké výkony a prostoduchý a nedodělaný příběh dělají z tohoto pokračování jen těžko koukatelný film. ()

Ivec odpad!

všechny recenze uživatele

No, to nie. Naozaj nie. Môj žalúdok toho zvládne dosť aj napriek tomu, že mám strach z výšok. Ale takúto stupiditu by som nedoporučil ani najvetšiemu nepriateľovi. Popravde som to ani nedopozeral. Lebo keby áno, musel by som si s pod postele utierať vlastné žalúdočné kyseliny. A percentuálne hodnotenie by malo byť výstrahou pre tých, čo to ešte nevideli. ......Nepozerať, nevšímať si, nehať tak...!!! ()

Reklama

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Turbulence byla sama o sobě příšernou blbostí. Proto nebylo takřka pochyb o tom, co lze očekávat od jejího pokračování. V mém případě to bylo ještě překonáno: ať příšernými herci (pro solksjaera: Sniperové 2 a 3 přišli až po téhle lahůdce), zoufale pitomým dějem, kam až se dá zajít? nebo úsměvnou snahou o dramatično. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Turbulence zaznamenala zmizenim z kina co se prvniho filmu tyce posun kupredu dvojka je jednoznacne vetsi zabavna thrasharna nez prvni super vaznej film uvedenej v kinech co si hral na neco co proste nebyl tohle je klasicka zetkova zabava a k hodnoceni tady na csfd se uz vyjadrovat nebudu pobavil mne celkem v poho hlaskujici zaporak tradicni snuska stupidnich dialogu a vsemu co k tomu patri podle teto uzasne filmove databaze 27 nejhorsi film no jak chcete mne se takovy ulety proste libi a nestydim se za to ()

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Film je napínavý. Hlavne v druhej polovici ktorú som ešte vydržal pozerať, ma hodne napínalo. Herci sú v štýle "odchytíme pár ľudí, oni budú akože hrať". Neviem, asi ich naberali na psychiatrii a mali v ten deň nejaké zľavy. Dialogy z pera mentálne retardovaného scenáristu. Jedna z postáv vie trochu po poľsky, ale šteboce po rusky. Piloti najprv vypustia palivo a až potom žiadajú o núdzové pristátie ktoré im nie je umožnené. Mám pocit, že každý je tam teroristom. Jeden je, potom zrazu nie a je ním nejaký agent. Hádam si to rozmyslí do konca filmu a bude chcieť nim byť. Je mi sympatickejší.Alebo rovno desať teroristov na jednu osobu. Radšej by som im zveril život ako agentovi, ktorý ani nerozmýšľa keď stopuje teroristu a nechá ho nastúpiť aj s výbušninou do lietadla, lebo tam ho bude pohodlnejšie zatknúť a nebude mať kam utiecť. Neustále sa prehováram, aby som to už ďalej nesledoval. Každého koho napadne môže ísť k pilotovi. No čo, však je deň otvorených dverí. Treba s ním pokecať, aby sa náhodou nenudil. Preventívne sa tam v lietadle každý s každým pobije. Zbraň snáď kolovala po celom lietadle a každý si ju poťažkal. Prestávam mať silu to dopozerať. Je to odporné, hnusné, dávivé. Postupujúca zápletka a nové vzniknuté situácie túto sračku potápajú ešte hlbšie. Hlbšie a hlbšie... V polke filmu zisťujem, že scenárista, režisér a celý štáb od osvetľovačov, cez kameramanov až po tetušky upratovačky sú mentalne postihnutí. Možno tiež boli vybraní ako komparz z onej psychiatrie. Neviem čo do seba pchajú, ale nechcel by som s tým prísť do styku. Čas 53:55 - film vymazávam z disku. Koniec! Seriem na to ako to dopadne. 5%. Aj tých päť dávam len kvôli obľúbenému Boeingu 747. Inak jasná 0! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v kanadském městě Vancouver. (GASTON73)

Reklama

Reklama