Reklama

Reklama

Roxette: The Look

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Švédsko, 1989, 4 min

Obsahy(1)

Skladba The Look byla vydána na začátku roku 1989 jako čtvrtý singl z druhého alba „Look Sharp!“ švédského popového dua Roxette. Videoklip k této písni natočil režisér hudebních videoklipů Peter Heath a byl to zároveň jejich první song, který se umístil na první příčce zámořského žebříčku časopisu Billboard. Video se natáčelo ve studiu v americkém městě New York a můžeme v něm vidět oba členy kapely hrající na kytaru v barevných místnostech, ve kterých příležitostně tančí za doprovodu jejich hudby krásné ženy se svými nápadníky, které jsou posléze sváděny. (Trajektt)

(více)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Videoklip je Sharp. Vzhľad rozhodne rozhoduje, a to nech si všetci pokrytci na planéte kričia koľko chcú. Doba bola, je, aj bude o tom čo vidia hlavne oči a nie srdce. ()

zeyer 

všechny recenze uživatele

Videoklip byl natočen k hitu skupiny Roxette v roce 1989, kdy skladba opanovala evropské hitparády (č. 1 v Německu v květnu 1989). Video je natočeno ve špinavé místnosti, má působit rockově, syrově. Na zemi se povalují věci, nábytek je ušmudlaný, vana a umyvadlo nelákají k ranní hygieně. Ženy se chovají jako děvky, svádí pány k milostným hrátkám, naznačují kopulaci. To vše pasuje k textu "úplně nahá, to je oblek milenců, je jak šílený býk, krajina je rozbouřený oceán". Jednu hvězdičku odečítám: prima písnička, ale klip mi stačilo vidět jednou, dvakrát. ()

Reklama

Reklama