Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Meghan a princ Harry by si rádi užívali role novopečených rodičů, ale intriky uvnitř královské rodiny a zlí jazykové z tisku jim vytouženou idylku kazí. Harry s bratrem Williamem jsou na ostří nože a dlouho se jim nedaří najít společnou řeč. Meghan s Harrym se přesouvají do Ameriky, kde postupně přichází na to, jak žít na vlastních nohách bez královské rodiny... (Zatím) poslední kapitola ze života ostře sledovaného páru celebrit Harryho a Meghan. Po narození syna Archieho žije pár ve venkovském sídle Frogmore (které si nechal zrenovovat za 3 miliony liber z kapes daňových poplatníků), Meghan se tam ovšem nudí a možná ji i sužují poporodní deprese. Po půl roce se účastní první oficiální události, a to červnových oslav královniných narozenin. Meghan je nejistá. Když se na balkoně, ze kterého královská rodina kyne davům, v jednu chvíli málem ke královně otočí zády, Harry ji ostře napomene, což u ní vyvolá lavinu emocí. Harry se zase cítí ublížený, od dětství přehlížený. A tak se pár rozhodne ujet z Anglie někam do tepla, konkrétně do Jižní Afriky. Tam rozdávají dost neuvážená interview a Harry dojde ke kruciálnímu rozhodnutí, že budou muset „opustit Firmu“, aniž by si zjevně uvědomil, co všechno to s sebou přinese. Pár se pak přemístí do Kanady, a posléze dostává z Paláce pokyn, aby se vrátil zpátky (v souvislosti s aférou prince Andrewa, protože to už je trochu moc nepříjemností najednou). Harry a Meghan se ale odmítnou zúčastnit společné oslavy Vánoc v Sandringhamu, a Harry je pak dotčen, že se o nich královna vůbec nezmíní ve své tradiční řeči... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

koza3 odpad!

všechny recenze uživatele

Útěk z paláce? Ani náhodou. Pokud čekáte nějaké akční drama ve stylu Prison Break nebo Tango & Cash, tak jste na omylu. Nejsou tady bachaři, ani potetovaní vězni. Neviděl jsem nikde zbraň vyrobenou z kartáčku nebo spadlé mýdlo ve sprše. Po téhle stránce to vůbec nesplnilo moje očekávání. Cením píli a houževnatost tvůrců, že dokázali tak tvrdošíjně napasovat děj pro Nova Lady, že kdyby se to jmenovalo Rosamunda Pilcher: Na pokraji zhroucení, tak bych tomu dal tu jednu hvězdu. Jenže Rosamunda má ty krásné přímořské městečka. To tady není, takže za mě odpad. ()

Rajec odpad!

všechny recenze uživatele

Neobjektivní, ubllíženecké. Film byl evidentně vytvořený tak, aby to Megan a Harryho vykreslilo jako chudáky, kteří neměli jinou možnost než utéct, kterým všichni z paláce ubližovali a házeli klacky pod nohy. Neviděla jsem celé, ale herecké výkony byly velmi slabé, scény a dialogy trapné. ()

Reklama

luhla odpad!

všechny recenze uživatele

To se nedá dokoukat do konce, mám u toho stejný pocit, jak když slyším rusáky mluvit o válce na Ukrajině. Jako když mi někdo lže přímo do očí. ()

Annaroz odpad!

všechny recenze uživatele

Chudinka nebohá Meghan, oběť rasistické familie, byla tak hodná, vstřícná, ochotná a on jí nikdo nepomohl, nikdo jí nechápal. Podpantoflák Harry, co pro svou zneuznanou modlu udělá vše, včetně přetrhání pout s vlastní rodinou. A zlý, podlý William, který jde přes mrtvoly ve snaze zbavit se nesympatické švagrové a zrádného bratra. Fakt se divím, že někdo mrhá penězi a časem a natočí takový škvár. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama