Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět jsou tady a lepší než kdy jindy! Nezdolní Cleveland Indians, kteří se z konce tabulky dostali až na její vrchol. Ve ztřeštěné sezóně první ligy se nyní potýkají se slávou i s požitky z ní vyplývající. Lehkomyslný nadhazovač Rick Vaughn (Charlie Sheen), chytač Jake Taylor (Tom Berenger), samolibý polař Roger Dorn (Corbin Bernsen) a další jsou v tomto zábavném pokračování připraveni ke zcela novým dobrodružstvím. Harry Doyle (Bob Uecker) je opět ve své kabině s barvitými komentáři, majitelka týmu Rachel Phelpsová
(Margaret Whittonová) intrikuje na plný plyn a Randy Quaid se připojuje k této sestavě jako skvělý ukecaný fanoušek. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (52)

tron 

všechny recenze uživatele

„Naparili by mi doživotie, našťastie môj brat chodí so sudcom. Viete, on je totiž transvestita.“ – „Sudca či váš brat?“ – "Sudca. Pochopiteľne.“ Ak máte PRVÚ LIGU radi, dvojka, ktorá pribehla o päť rokov neskôr, o veľa horšia nie je. Réžie voľného pokračovania sa chopil autor originálu David S. Ward (v dávnych dobách, to už ani pravda nie je, scenárista klasického heist movie PODRAZ) a do titulných úloh sa mu znova podarilo prehovoriť Charlieho Sheena a Toma Berengera (no postavu Wesleyho Snipesa pre-obsadili afektovaným Omarom Eppsom) a niekde uvidíte mihnúť sa aj Rene Russoovú. Tvorcovia ponúkajú divákovi osvedčené veci zminula, takže znova hrá hlavné slovo kontrast medzi hráčmi, ktorí sú (napriek šťastnému koncu originálu) v dvojke ZNOVA nulami a podcenenými stroskotancami. Keby ste sa náhodou predsa len nudili, príde maniakálny fanúšik Randy Quaid (VIANOČNÉ PRÁZDNINY) alebo niečo podobne zábavné (Jesse Ventura, woodoo verzus budhizmus). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už za mlada jsem tuhle sérii obdivoval. Na dvojce jsem ale nejvíc obdivoval to, jak ten chlap ze žhavejch výstřelů z jedný scény, kde jenom sedí, čumí a ani se pořádně nepohne, dokáže udělat takovou brutální nábojnici od který nejsem schopnej odvrátit zrak. Teď už to chápu. Charlie Sheen musel bejt na drogách, vožralej nebo bůhví co. Protože to jeho pohupování v některejch scénách neuvěřitelně postrádalo smysl, ale na druhou stranu bylo neskutečně chytlavý. Já si dycky řikal, že je to frajer, když jenom ksichtem dokáže ze scény udělat něco, co nezapomenu. A ono to asi ve skutečnosti bylo uplně jinak...:D ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Před lety když jsem viděl první díl jsem neváhal ani vteřinu a půjčil jsi v tehdy ještě video půjčovně druhý díl. Bohužel je o něco slabší, ale Charlie Sheen je v něm opět k sežrání. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie trpí klasickym neduhem druhýho (třetího, čtvrtýho...) pokračování. Je to prostě recyklovanej první díl. Tomu jsem dal 3 hvězdy. Tohle pokračování je o tu 1 hvězdu slabší. Bohužel ani Randy Quaid, kterýho mam jinak rád, mě tady moc nenadchnul. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Za slabší diel od prvej časti by som to určite nepovažoval. Ten štandart si podľa mňa udržal čo sa týka aj hereckých výkonov a aj škály vtipnosti nevidím veľký rozdiel. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Označiť to titulom priemerná komédia by bolo riadne preceňovanie. Je to hlavne veľké klišé s chaotickým "dejom". Vtipné to nie je a ani herci toho veľa nedokázali. Sklamal ma Charlie Sheen, naopak príjemne prekvapil v minirole Randy Quaid - ten bol ale ku koncu už trochu otravný. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dvakrát do jednej rieky nevstúpiš! Filmová obec si túto zásadu nikdy nevzala k srdcu. Tým sa vracia, atmosféra a čaro prvého filmu však nie. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nuž druhá časť už nebola tak skvelá, kleslo to do priemeru, ale hlášky a vtipné postavy zostali. Ak máte radi šťastné konce aj z priam nemožného, tak tento film môže byť pre vás, je to oddychovka, v ktorej sa riešia bežné ľudské problémy, zaujímavo nadväzuje na svojho predchodcu, ale zaujímavosť, zábava už nie je tak prekvapivá, možno vás ale je prekvapím výrokom, pretože pre mňa to nemalo gule. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Síce prípad klasicky vystavaného pokračovania, ale za podarenou jedničkou zaostáva len s minimálnym odstupom. A škoda, že sa nevrátil Wesley Snipes. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie je o trochu slabšie, ako jednotka. No pár fórov vám vyčarí na tvári úsmev. Scenár je samozrejme veľmi blízky prvej časti, a ako to býva zvykom aj záver. Trochu ma zarmútila výmena Snipesa za Eppsa, no po chvíli som si už zvykol a užíval si film. Sheen s krízou identity no koniec všetko vyriešil. Alison Doody, vau! ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Pokracovani Major League se pokusilo zkopirovat uspech prvniho filmu a tezce se to nepodarilo. I pres temer stejne herecke obsazeni (chybel pouze Wesley Snipes a Rene Russo tu ma jednu scenu) film vubec divaka nevtahne, humory az na jednu dve vyjimky nefungujou a prubeh filmu je jak sled poslepovanejch random scen, ktery na sebe nenavazujou a mohli je klidne prohazet jak chteli. Malou svetlou vyjimkou byl zaporak David Keith. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

40 minút a dosť. Toto bol omyl. Totálne neprirodzené a trápny vtieravý humor. Niekto opäť a zase parazitoval na úspechu prvého filmu. Možno v tej dobe to bol pozerateľný a bežný film, ale teraz je to strata času na taký treťotriedny zlepenec. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Když nějaká komedie, a navíc ze sportovního prostředí, tak jedině tohle.To mě společně s jedničkou dokáže totálně uzemnit.100%. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Klasický průběh. Vítězové se nechají ukolébat svou dominancí, přestanou si jít tak tvrdě za svým cílem a výsledkem je vlna neúspěchů. Jak nečekané, druhý díl této baseballové komedie už nebyl tak fajn jako ten první, 2 hvězdy. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem myslel, že jednička i dvojka je podobně kvalitní. Skutečnosti je jiná. Tohle byla oproti jedničce skutečně tragédie. (45%) ()

Reklama

Reklama