Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska se na věk nebo na místo neohlíží. Nikdy nevíme, kdy a kde nás potká. Můžeme se zamilovat ve školce, v důchodu, na ulici, v parku. Kdykoliv a kdekoliv. Josef (Boleslav Polívka) se těší, že si po odchodu do penze konečně splní svůj dávný sen a stane se pouličním klaunem. Svým šarmem okouzlí i ráznou Marušku (Eliška Balzerová), majitelku pojízdné kavárny. Jako by se ti dva hledali celý život. Ale není na osudovou lásku přece jen trochu pozdě? Navíc se k Josefovi do vily právě stěhuje jeho dcera Anička (Jana Pidrmanová) i s pětiletým Honzíkem. Domnívá se, že s chlapy definitivně skončila, ale setkání s dávnou láskou Pavlem (Matouš Ruml), ji zasáhne u srdce. K Honzíkovi do školky nastupuje nová holčička Evička. Honzík poprvé zažívá pocity spojené s láskou, úplně se v nich neorientuje a tak sbírá rady od maminky, dědečka Josefa nebo sympatického strejdy Karla (Vladimír Polívka). I toho potká ve školce láska, když se zamiluje do Honzíkovy paní učitelky Elišky (Kristína Svarinská). A aby toho sbližování nebylo málo, Karlův basset Váleček si velmi rozumí s Eliščinou bassetkou Šalinou. Láska přináší do životů našich hrdinů naději a krásu, ale i komplikace a překážky, které budou muset s úsměvem a dobrou vůlí překonat. (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (161)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Dělat další film po Ženách v běhu by mělo být zavazující. Ale pan Martin Horský si asi řekl: "Mám všechno u prdele, lidi jsou stejně blbí a ten rozdíl nepoznají". A tak uplácal tuto podivnou směs v rychlosti a možná v sedě na WC. Opravdu jsem seděl a pořád vrtěl hlavou a nechápal, na které úžasné planetě se to odehrává. Tak nijaké a stupidní a těžko hledám další výrazy. Ale koukám 65% a docela nadšení. Asi to ostatním hodnotitelům vlilo do žil hodně naděje a optimismu do budoucna. No potešpánbůh, to se budeme mít ... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Máme tady začátek roku a už tu máme pravděpodobně nejlepší  český film od dob Žen v pokušení a Žen v běhu. Máme tady sympatické postavy romance mezi něma funguje dialogy taky fungují a jde vidět, že si s tím dal někdo práci na rozdíl od jiných českých filmů kde jde vidět, že herci odříkávají texty. Uznávám, že ten kluk je na úrovni Kameňáků , ale zase dá se to zkousnout. Menší výtka k řešení s tou těhotnou čekal jsem , že se k ní vrátí a nebo mu ta ženská pomůže k ní zpět , ale tady to vyznělo do ztracena. P.s. ten chlap co měl toho psa než ho od něho koupily mě připomněl toho chlápka co týral Gumpa ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy Martina Horského mám ráda, tento mi sice nesedl, jako Ženy v Běhu nebo Bezva ženská na krku, chyběla mi ve filmu energie, ale oceňuji kultivovanost a laskavou úroveň, která dobře padne i divákům dřívějšího data narození. Ideální odpočinkový snímek, který, bohužel, rychle zmizí z paměti. Cením si, že se nepřibližuje přiblbému, primitivnímu trapáctví ve stylu Kolečka nebo Ferencové, nevyčítám předvídatelnost, k obsazení taky nemám žádné výhrady, jen tomu chyběla jiskřička. Šmrnc. Až moc uhlazené, ideálně plynoucí, ale nevadí. Lepší tři hvězdičky. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Červená knihovna sui generis. 1)  44letý scenárista a režisér Martin Horský se rozhodl, že bude pohoda padni komu padni. Nasadil žlutý filtr, usmívající se šťastné lidi, nádherné děti jako z módních žurnálů a začal vyprávět životní dramata zářivě mile, jakoby si je postavy vykládaly někde u krbu u sklenice whisky a funících letargických bassetů._____ 2)  73leté Elišce Balzerové tokající babička moc nesedne. Polívkovi (73 letý Boleslav i 33letý Vladimír) byli milí._____  3)  Ke konci film dost zpomalil._____ 4) Třem hvězdičkám trochu pomohl ironický happyend a těsné džíny 37letého Matouše Rumla (bývalá Aniččina láska Pavel), v nichž vypadal fakt sexy. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Duo Martin Horský a Tomáš Hoffman vytvořili už třetí dobrou komedii za sebou. Tento žánr jim jde a i Srdce na dlani je milý, romantický film, u kterého si odpočinete, užíváte si lásku s hlavními hrdiny a je vám dobře na duši. Zde se opět povedlo herecké obsazení, kde vynikají hlavně kluci Polívkovi a Eliška Balzerová. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když Pavel (Matouš Ruml) zachraňuje Honzíka (Jenda Čadil) z bazénu a následně z něj vyleze, má vlasy od vody „učesané“ směrem dolů, v dalším záběru je má učesané na stranu a pak zase dolů. (griph)
  • Karel (Vladimír Polívka) používá vozík ORTOSERVIS AS 01. Nicméně tento vozík by vozíčkář jeho postižení asi nepoužil (je to vozík pro začátečníky). Také z podsedáku, který používá, by měl nejspíše dekubity (prosezeniny). (bandolier.wz)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama