Reklama

Reklama

Poté, co utrpěla lehkou mrtvici, se Judith Albrightová neochotně přestěhuje do historického domu s pečovatelskou službou, kde získá podezření, že nadpřirozená síla zabíjí obyvatele. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Chceli starí mladými byť. To je zhruba zhrnutie. Obnáša to nejaký podivný strom, ktorý sa večer vláme cez okno do izby, štverá sa po stenách a akože vysáva život alebo čo. Stará mama forela si ale povie: tak toto teda nie, ja ešte nie som tak drbnutá, aby sa mi toto zdalo! A tak s vnukom voči tomu bojujú, až vybojujú to, že forela baletí. Toto bolo fakt na nervy, ale nie pre ľakanie, ale pre nasranie. Ale zopár "ľakačiek" tam bolo, to sa im musí nechať. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Geronty v domově důchodcu straší zakrslí entové. Na pořádného bubáka nezbyly prachy a podle toho to dopadlo. I efekty měly kvalitu kategorie C a níže. A protože režisérka neovládá ani práci s amtosférou, musela se soustředit na příběh jako takový. A i to byla tragédie. Vlastně se tu opakují jen klišé, které jsou pro podobné filmy charakteristické. Barbara Hershey už má to nejlepší dávno za sebou, ale její přítomnost je to jediné, co snese alespoň nějaké měřítko. 10% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Objektivně tak na dvě *, třetí jsem přidal až za konec, který jsem čekal poněkud jiný. První dvě třetiny vypadají jako epizoda z Vražd v Midsomeru, které jsou ovšem často strašidelnější a krvavější. Až když do snímku vstoupila magie, začal být zajímavý, i když finále si dokážu představit jako gorefest nebo minimálně děsuplný zánik oběti. Kamera i hudba standardní a triky dostačující, rozhodně ne tragické. Barbara Hersheyová byla v roli Judith obstojná. Námětově by to bylo fajn, kdyby se většina naštěstí krátké stopáže tak netáhla, anžto mytologie má svůj temný půvab. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Barbara Hershey v roli moderní fuckující důchodkyně je super a jakkoli mě (velmi) zralé ženy fakt netáhnou, tak krom toho, že je to dáma sympatická, musím zároveň uznale pokývat hlavou, že na svůj věk i sakra dobře vypadá. Proto je i ta následná proměna docela nepříjemná a zhruba v polovině bylo cítit ztísněnou, skoro až klaustrofobní atmosféru. Žel, další Relic se nekoná a pointa filmu je daleko prostší, než jakou jsem si ji v hlavě dopředu vykresloval. The Manor je ve finále úplně obyčejný televizní light horor, který ani neděsí a ani nemá kdovíjak zajímavý scénář. Navíc občas působí podivně umělohmotně. A laciný závěr celý dojem jen potvrzuje. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Důchodkyně jde do domova a tam zjistí, že tam umírají důchodci a stářím to rozhodně není. Tak zjistí, že je tam jakýsi démon, kterému ostatní čas o času obětují někoho výměnou za věčné mládí nebo něco v tom stylu. Má to dobrou atmosféru na rozdíl od takové sračky jako je The Visit bohužel po hororové stránce je to bída kromě záběrů jakéhosi stromového tvora zde nic není. Co, ale potěší je konec kdy v dnešní době šťastných konců zde někdo natočil opak což je v hororech poslední dobou zázrak u toho konce jsem přemýšlel i nad 4 hvězdou, ale nechám to spíše na třech. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Stimson House v Los Angeles. (noelcoward73)

Reklama

Reklama