Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vynalézavá teenagerka poháněná touhou po pomstě tráví s přáteli léto lítými souboji s upíry, kteří terorizují New Orleans. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Marze 

všechny recenze uživatele

Děravý hloupý scénář tohoto teenagerovského nadpřirozeného melodramatu je protkán papírovými dialogy. Najdete se krotké politické narážky a zmínku o historii rasismu s zemi lidí bažících po penězích. Pokud jste už viděli stovku upírských filmů, nic vám to neřekne. Ale když se zaměříte na reálně působící okolí, bude to snesitelné. Zvláštní efekty jsou dobré. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Okrem toho, že film je sám o sebe srágora mrakodrapových rozmerov, tak je tiež hlavne príbehom černošky, ktorá sa nechá oslovovať kamošom "bitch" a buzíka Pedra. To už fakt nikto iný na svete nežije? Tá tlačenka je už príliš otravná. Film dosiahol svoje dno zakomponovaním rasizmu a otrokárstva do príbehu o upíroch. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Netušila som, že Black as Night bude moja obrazovka, niekedy som nebola schopná rozoznať, čo sa to tam vlastne odohráva. Doslova černosi v tuneli a to nemyslím ako nejakú blbú rasistickú poznámku, hovorím o konkrétnej scéne, ktorá sa tam fakticky vyskytuje. Nemôžem povedať, že by som bola dejom extra očarená, alebo že by som napätím nedýchala, ale tých 16%, čo tu svieti je nezmyselne málo. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nie je to až táka tragédia, akú som očakával. To asi preto, že si vždy rad pozriem Buffy, Angela a ich napodobeniny. A jer jedno, či sa jedna o kravinu alebo nie. Ja sa pri takýchto filmoch celkom bavím a tento nie je výnimkou. Sranda je hlavne to, že mna film bavil hlavne vtedy, keď sa toho veľa nedialo, zato tu bolo veľa dialogov a tie sa celkom vydarili. A paradoxom je to, že nebavil ma vtedy, keď na scénu prichádzali upíri. Tí boli komický i s ich hnusným revom či chabými trikmi. Čakal som, že keď je tu černošská Buffy, príde aj Angel, ale ten sa nedostavil, zato prišiel Blade, ktorý sa len na neho hral a bolo to vidieť. Celý film mal malo akcie a keď sa už zdalo, že nejaká konečne príde, tak film celkom otočil a zas z toho bola ďalšia nudná scéna a tých je tu neúrekom. Aspoň som rád, že sa film nebral vobec vážne a tak je tu niekoľko vtipných momentov, ďakujem aspoň za to. ()

blazma odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci tento snímek komentovat jako černošský film. Takže pomineme tento faktor, který je po zhlédnutí filmu poměrně jasný. Nic méně ten film nemá nic, horror nefunguje, scifi nefunguje. Postavy jsou nezajímavé, vtipy jestli tam nějaké byli nejsou vůbec vtipné. Atmosféra nefunguje. V tomto filmu pro mě bohužel nefunguje vůbec nic. ()

Zajímavosti (1)

  • Film je šestým dílem antologického seriálu Welcome to the Blumhouse. (SOLOM.)

Reklama

Reklama