Reklama

Reklama

Maya a tři bojovníci

(seriál)
  • Mexiko Maya and the Three (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Odvážná princezna se srdcem bojovnice se vydá naplnit dávné proroctví a zachránit lidstvo před hněvem pomstychtivých bohů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (10)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo docela slušné, a hlavně příjemné překvapení. Ze začátku jsem nečekal, že by mě dokázal tento příběh tak pohltit a zaujmout, abych celý seriál projel za jeden večer, přeci jen mi ta animace přišla zvláštní a postavy v prvním díle zase až tak nezaujali a vše se vyvíjelo místy až moc očekávaně. Také mě míjel asi každý druhý vtip, co tu proběhl, nebo zazněl. Ale postupně si mě Maya a tři bojovníci získali. Díky povedeným představením jednotlivých hrdinů a jejich minulosti jsem si k nim dokázal poměrně rychle vytvořit vztah. Začalo mě také stále víc věcí překvapovat, zkrátka příběh byl v druhé polovině jak horská dráha a finále bylo neskutečně přepálené, šílené, barevné, bláznivé, akční a rozhodně to neskončilo ani z poloviny tak, jak jsem očekával. Byla to slušná jízda, často hodně (opravdu hodně) přehnaná a některé emoce byly ždímány na můj vkus trošku moc, ale fungovalo to. Takže jsem si seriál užil, neměl bych problém se na něj znovu podívat a díky vší té barevnosti, síle příběhu i těch zmíněných emocí, a především díky zajímavému zasazení do střední Ameriky z dob Mayské civilizace to pro mě mělo své nesporné kouzlo. 8/10 ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Na první pohled archetypální příběh "shromáždi princezno tři válečníky a vydej se nakopat zadek záporákům dle jakéhosi proroctví", s podzápletkou typu "jejda, ono to nebude tak snadné", nějakou tou rodinnou omáčkou a nečekaným zakončením. Potěšení ze sledování oku lahodícího, neuvěřitelně nápaditého vizuálního zpracování odkazu aztéckých, toltéckých a mayských kultur je ovšem soustavně sráženo do cringe žumpy všeobecnou infantilností, otravnou hlavní hrdinkou, pubertálními dialogy a amatérským českým dabingem. Také by mě zajímalo, proč mám z toho bizarního finále pocit, že lidská oběť bohům je najednou v pořádku a že tudíž celá ta výprava a boje byly vlastně úplně zbytečné. ()

Reklama

Braenn. 

všechny recenze uživatele

Děti to žerou. Já jsem rozpačitá, ale dobře, nejsem cílovka. Má to opravdu pěknou grafiku, pokud si zvyknete na disproporční hrdiny a šílený mix barev a světýlek, které by slabší povahy přivedl k epilepsii. Příběh je... jak to... je to klišé, ne že ne, ale snažili se s tím udělat maximum a celkem se jim to povedlo. Místy teda kombinovali, až překombinovali. Co jsem ale nepochopila, je vložení španělských slovíček do řeči indiánů, když se příběh odehrává v době před příchodem bílé nožky budoucích kolonizátorů. Jednak nechápu důvod, proč tam vůbec míchat cizí slova (upozornění na "exotiku"?), jednak nechápu, proč španělština. Jakože... kašli kašli, nebyli to právě Španělé, kdo tyhle barevné pomalované kluky a holky, o kterých je seriál, v budoucnosti vyvraždil, zdecimoval, mučil, podrobil, násilně pokřesťanštil...  Ale co, amigos, niños stejně nic nepoznají, si? ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Lepšie tri hviezdy, ale dosť často to kulminovalo od nudného priemeru k výbornej akcii. Dcérke sa to páčilo, ale ja som záver prespal. ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama