Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co je brutálně zavražděna dcera prominentního obchodníka, převezme špičková obhájkyně Kitt Devereux případ obviněného vraha, vycházející rapperské hvězdy Bobbyho Mediny. Se svou drogovou a násilnickou minulostí je Medina podezřelým číslo jedna. Kitt je nucena požádat o pomoc svého bývalého manžela, obhájce Jacka Campioniho, se kterým prožila dramaticky vztah a bohatou ženu, jejíž syn kandiduje na prezidenta. Instinktivně totiž předpokládá, že pozadí tohoto případu je mnohem složitější a nebezpečnější. Díky vlastnímu pohnutému osudu se snaží nevinu klienta dokázat nejen před soudem, ale hlavně sama sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Poprvé v životě sem viděl Melanie Griffith opravdu hrát, což mě pekelně znervóznělo a pořád sem se koukal do zrcadla na zorničky, jestli mě nějaká svině nedala do pití drogy.Kupodivu ne, stejně to bylo hovno platné, když šlo o další rutinní televizní slátaninu.Ty 2* jsou čistě pro Melanie, které to dokonce i slušelo....ten film je prostě halucinace a basta.30%. ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Měla jsem pocit jakoby filmu pro pamětníky, ale nesntimentálního. Téma, výstavba, dialogy, použitá technika, řešení... jakobych to všecho už viděla a bylo to dávno. Vlastně jsem sledovala jen podmanivý účes Melanie G. v roli slečny právničky, která se nestydí obhajovat dost podezřelýho a posloužit odhalit politickou špínu jaksi naivně. ()

Reklama

Turiec 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý súdny proces o tom, že už kadekto má sexuálny škandál aj o tom, čo sú ľudia schopní robiť kvôli kariére. Viac neprezradím, poviem už len, že to bolo celkom napínavé, ale takého tupca ako bol rapper Bobby Medina by som obhajovať nechcel. Svojou hlúposťou zmaril, čo sa dalo. A hral nepresvedčivo ;o). Jeho výkon bol taký neurčitý. Ešte treba povedať, že ako to už v súčasných trileroch býva, snímka obsahuje násilné aj sexuálne scény. Mnohí súčasní filmári to už asi inak nevedia. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slušná žánrová jednohubka s obvyklým obětním beránkem, neohroženým právníkem a rozkrýváním konspirace ušité těmi nahoře. Odsýpá to, udrží pozornost, a tak jediné co vedle otřepaných klišé ve scénáři i režii skutečně iritovalo byla Melanie Griffith svým podivným účesem, nateklými rty i hereckým výkonem. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Vaše profesionální etika vás zavazuje, abyste s klientem sdílela názory, ne postel !!" ;) Naprosto lacinný televizní look by ani příliš nevadil, hlavní potíž je však v tom, že se seriálový režisér Randal Kleiser snaží ze Stínu pochybnosti dělat něco víc, často velmi okázalými interiéry a především dát příběhu poněkud netradiční umělečtější přesah prostřednictvím dvou zásadních postav, pseudoumělců, nejtrapnějšího rappera všech dob Bobbyho Mediny v podání Wadea Domingueze a bizarně šíleného fotografa Lairda Atkinse herce Craiga Sheffera, přičemž o kvalitě jejich práce není příliš třeba diskutovat, kdo film viděl, jistě ví, o čem mluvím.. Co se týká hereckého obsazení, z po všech stránkách tragického ansámblu vyčnívají křečovití a přehrávající Sheffer a Dominguez, sexy Melanie Griffith, pro niž jsem měl vždy slabost, nepůsobí až tak špatně, leč její účes mě bavil víc než její postava odhodlané nebojácné právničky, kterou jsem jí prostě při vší dobré vůli nemohl uvěřit.. Snímek Randala Kleisera, který nejvíce zabodoval se svými kultovními slaďáky jako Pomáda či Modrá laguna, dokáže sice udržovat diváka v napětí až do finále, které však svojí očividnou snahou šokovat za každou cenu snižuje kvalitu celého filmu a pouze dokládá, jak nesmyslný, nedotažený a naivní příběh přes svoji mučivou překomplikovanost máte vlastně před sebou, protože ten usvědčující řetízek v odpadu bazénu, jehož si nikdo, ani vyšetřovatelé, nevšiml, a tak se díky čističi bazénů vlastně náhodou dostane až ke Kitt Devereux, přičemž najednou po všech těch hodinách v soudní síni s nedostatkem důkazů stačí kus šperku k obvinění budoucího státního návladního, navíc ona samotná předfinální rádoby efektivní scéna s televizory lehce naznačuje, že právě rozuzlení bude ještě pitomější než Melaniin "helma účes" !! Opět veliká škoda promrhaného potenciálu celkem originálního příběhu, jemuž se bohužel nedá upřít pouze atmosféra a napětí i díky Goldsmithově soundtracku.. Kdyby raději tvůrci tolik netlačili na pilu explicity, co se nahoty týká, upustili od svého hlavního záměru šokovat a raději se zaměřili na děravý scénář Raymonda De Felitty plný klišé a zhovadilých dialogů.. [ Dabing 4/10 ] ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama