Reklama

Reklama

Diana: Muzikál

(divadelní záznam)
  • USA Diana: The Musical
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Úchvatný a zároveň tragický život princezny Diany v původním muzikálu natočeném ještě před oficiální premiérou na Broadwayi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

natykarb 

všechny recenze uživatele

Když jsem se prvně dověděla o tom, že má být muzikál o princezně Dianě, jako její velká obdivovatelka jsem to brala s rezervou a bála jsem se hrozící frašky. Muzikál mne velice mile překvapil, samozřejmě někteří budou namítat, že účinkující nejsou moc fyzicky podobní těm, koho představují, ale v celkovém dojmu mi to vůbec nevadilo. Jako člověk, který mapuje životní příběh princezny Diany, musím ocenit perfektní kostýmy (zejména tedy svatební šaty i s kyticí a mnohé šaty a kostýmky od Catherine Walker, které se povedlo dokonale napodobit). Oceňuji rovněž celé pojetí filmu, zakomponování důležitých událostí i Dianiných dobročinných skutků. Tento film řadím mezi jeden z nejlepších o princezně Dianě, protože z něj, na rozdíl od ostatních, není cítit věčná cenzura ze strany královské rodiny a deformování faktů k obrazu Charlesovu. Ve filmu nebylo sice nic přelomového, co by diváci nemohli vědět z jiných dokumentů nebo knih či svědectví, co se mi líbilo, byla myšlenka muzikálového zpracování. ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Muzikál ze stránek bulváru...Diana klasicky obět/světice...Hospodyňky mezi Bleskem a Chvilkou pro tebe budou mít ale u čeho žehlit... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nič výnimočné. Slabé pesničky, ešte slabší speváci a herci sotva priemerní. A že by práve toto bolo to najlepšie spracovanie Dianinho života, tak to ani náhodou. ()

Galerie (7)

Související novinky

Byly uděleny Zlaté maliny

Byly uděleny Zlaté maliny

27.03.2022

Jak už bývá každoroční tradicí, den před rozdáním zřejmě nejprestižnějších filmových ocenění, jakými jsou Oscary, přichází i udělení nejznámějších anticen. Zlaté maliny každý rok směřují nejhorším… (více)

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

07.02.2022

Jak už je tradicí, den před vyhlášením nominací na prestižní Ceny Akademie přichází seznam nominací na nechvalné Zlaté maliny (Razzies), tedy anticeny mířící k nejhorším filmům a tvůrčím výkonům… (více)

Reklama

Reklama