Reklama

Reklama

Zero Contact

  • Kanada Zero Contact
Trailer

Obsahy(1)

Film vznikl v 17 různých zemích zcela virtuálně během globální pandemie v roce 2020 a sleduje pět postav z celého světa, které spojuje pouze jejich oddanost zesnulému zakladateli a technologickému titánovi Finley Hartovi (Anthony Hopkins). Jsou přinuceni spolupracovat na vypnutí Hartova nejtajnějšího vynálezu, stroje, který je buď řešením problémů lidstva, nebo koncem světa. (mikki089)

(více)

Recenze (4)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak tento thriller som si pustil len a len kvoli Anthonymu Hopkinsovi,obdivujem na nom,ze v jeho veku sa este stale venuje herectvu a hlavne,ze si pamata texty,klobuk dole,no a co sa tyka hodnotenia,zle to nebolo,ale chybalo tomu nieco,nie je to zalezitost pre kazdeho divaka,pre niektorych to bude totalna nuda...:⁠-⁠) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Působí to spíš jako konferenční hovor než technothriller, který vás zvedne ze sedadel. Není to moc soudržné se spoustou monologů. Je to filmové plýtvání časem. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Jako byla to trošku katastrofa, ale už jsem viděl i horší. Nejvíc mě na filmech tohoto typu sere fakt, že se v nich nic nevysvětlí, jedou na určité vlně a divák chce vidět rozuzlení a závěr. Zde nepřišlo ani jedno z těchto věcí. Sice to diváka nutí přemýšlet o tom, co jak proč a kdy, ale zase tam napínavé to nebylo a do děje to taktéž nevtáhlo, takže zvědavost po chvíli vyprchá a z filmu se stane relativně nic. Ne, že bych se vyloženě nudil, ale něco tomu fakt chybělo. 45% ()

Reklama

Reklama