Reklama

Reklama

Strážní věž

  • Kanada Watchtower (více)

Obsahy(1)

Je milencem, učitelem a přítelem, ale Art Stoner je také chladným a vypočítavým zabijákem, který cestu k lidem nachází díky svému šarmu. Záhadný vrah se vydává za své oběti, ale když ho stopa smrti a podvodů zavede do malého rybářského městečka a začne zde pracovat na osamoceném majáku, zdá se, že krvavá lázeň provždy skončila. Spřátelí se s Mikem, mladíkem, který také žije a pracuje na věži, a zamiluje se do jeho sestry Kate. Ale co když jen předstírá zájem a pak je zabije? Odhalí sourozenci včas, kdo je onen neznámý muž? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

martycross 

všechny recenze uživatele

Ale jó! Běžte do toho filmu.. žádnej strach, dá se na to koukat. A jakej předvídatelnej konec? Ani náhodou! ;) Četař Berenger nám sice trochu přibral, ale časem jsem si na to zvykl, a chlapák s ostře řezanými rty dokázal, že mu to hraje náramě. Sympatická kanaďanka Rachel se umí navíc hezky uchechtnout hlubokým hlasem, a to já rád .. ;) přídomek thriller tomuto filmu sluší ... ***** ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Úplně si dovedu představit Jacka Nicholsona v roli hlavního záporáka, který by vrhal vražedné pohledy stejně jako v The Shining. Pak bych film hodnotil o hodně lépe. Takhle šlo prostě čistě jenom o průměrný thriller bez jakéhokoli zvratu a s nic moc koncem. Ovšem vyloženě špatný film to určitě není, akorát při něm můžete usnout v půlce a stejně víte jak to dopadlo.. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Ok thriller, tak trochu otrocky natočený s nepříliš povedeným scénářem. Berenger jako psychopat ale nezklame. Mihalka nebyl nejhorší režisér, mohlo to však být i o mnoho lepší. ()

Reklama

Reklama