Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednou za 4000 roků vesmír koliduje. Stalo se tak i tehdy, když přišla doba ledová a vyhynuli dinosauři. Co přinese nové milénium? Je o tom ještě předčasné uvažovat, ale jedna věc je jistá - Dr. Lily McKeeová, šéfka národní observatoře, pracuje na něčem velkém. Zjistila, že Fletcherova kometa vypustila ze svého orbitu dva asteroidy, které se velkou rychlostí blíží k Zemi. Srážka je neodvratná. Podaří se vůbec někomu přežít pád vesmírného tělesa, přinášejícího smrt, utrpení a oheň? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Když někdo vidí Titanic, chtěl by DiCapria v každém filmu o lodní katastrofě. Když někdo vidí Twister, je pro něj žádoucí Helen Hunt u každého tornáda. Když někdo spatří Rozpoutané peklo, chybí mu Pierce Brosnan u jiných sopek. A když někdo vidí Armageddon, chtěl by Willise u každého pádu meteoritu na Zemi. Ale to prostě nejde. Tenhle film je dobrý v tom, že je skutečně reálný (až na to střílení laserem do asteroidu). To, že už mu chybí patřičné efekty a jeho druhá půlka už je vesměs rodinná slátanina, je chyba druhá. Ale v rámci žánru docela dobré. ()

LarryW odpad!

všechny recenze uživatele

"Odporné svinstvo"- pardon. Humus nad humus, pravý nefalšovaný americký Brak. Ten scénář musel napsat RETARD, vůbec nemám sílu rozebírat jednotlivé pasáže, dementní dialogy, popisovat tu blbečkoidní kostru příběhu, která je v každým z těhle "USA-Déček" (ne Béček) naprosto, ale naprosto stejná...Tohle je ale pro mne pravdu obluda oblud! Pro mě jeden z nejodpudivějších filmů, které jsem kdy spatřil...Bradford May je opravdu chlívák ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Srandovní béčkový katastrofický film - pokud nedokážete vypnout mozek a sledovat to jako parodii, radši se na to vůbec nedívejte:-). Biehn, Biehne, měl jsi tohle zapotřebí? Ale 10% navrch za to, jak to v té ovádině Michaelovi sluší;-). Tenhle TV film je vysílán určitě docela zadarmo, vzhledem k frekvenci jeho výskytu na televizních obrazovkách:-/. 41% ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to není. Je to sice plné klišé a nelogických věcí, ale napětí to má. Sice je dnes takovýchto laciných katastrofických TV filmů plno (z nichž jsou mnohé ještě horší), ale tenhle byl ten úplně první, který jsem v dětství viděl. Tři hvězdičky z nostalgie, dnes bych na to už asi nekoukal. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama