Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednou za 4000 roků vesmír koliduje. Stalo se tak i tehdy, když přišla doba ledová a vyhynuli dinosauři. Co přinese nové milénium? Je o tom ještě předčasné uvažovat, ale jedna věc je jistá - Dr. Lily McKeeová, šéfka národní observatoře, pracuje na něčem velkém. Zjistila, že Fletcherova kometa vypustila ze svého orbitu dva asteroidy, které se velkou rychlostí blíží k Zemi. Srážka je neodvratná. Podaří se vůbec někomu přežít pád vesmírného tělesa, přinášejícího smrt, utrpení a oheň? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele

Ako milovníka žánru ma film pernamentne nasieral a aj keď väčšinou pri podobných filmoch rezignujem a "bavím sa", tu sa to proste nedalo. V smetisku sa jednoducho nedá. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Katastrofálna hudba, dej, ktorý viete odhadnúť 5 minút vopred - tak to je Asteroid. A tá trápnosť - najprv sa na Zem valí kométa, potom asteroid, potom ďalší a potom ešte roj drobných úlomkov ...... Jednoducho katastrofa - ale tentokrát filmová ! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na dvoudílnej TV film to není zase tak hrozný, že by si to zasloužilo černou barvu. Je tu sympaťák Biehn ani efekty mi nepřišly úplně nejhorší. Jasně má to svoje limity, ale fanda katastrofáků to jednou v pohodě dá.35% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Srandovní béčkový katastrofický film - pokud nedokážete vypnout mozek a sledovat to jako parodii, radši se na to vůbec nedívejte:-). Biehn, Biehne, měl jsi tohle zapotřebí? Ale 10% navrch za to, jak to v té ovádině Michaelovi sluší;-). Tenhle TV film je vysílán určitě docela zadarmo, vzhledem k frekvenci jeho výskytu na televizních obrazovkách:-/. 41% ()

Ajantis odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem u zubaře. Byl jsem tam dlouho. V čekárně hrála televize. Nemohl jsem ji vypnout. Nebylo kam utéct. Cesta na zubařské křeslo pro mne byla vysvobozením. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct....film sem viděl jako malý a moc se mi to líbilo..jasně je to předvídatelné s klasickým Happy endem...ale na svém hodnocení trvám ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Videná dvojdielna verzia. Pred dopadom, celkom obstojné očakávania s nejakou tou kraťasovou akčnou scénou. Po dopade, už len klasická záchranárska nuda a šeď. Aj triky, mohli byť lepšie spracované, ak počítam s rozhodne nie chudým rozpočtom na TV produkciu ( 19 melónov ). ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Filmy tohoto charakteru mě příliš neoslovují, ač jako malý jsem na Asteroid čučel s otevřenými ústy. Druhý díl, který se zaměřuje na hledání mezi troskami, mě moc nebavil. (71.) ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to není. Je to sice plné klišé a nelogických věcí, ale napětí to má. Sice je dnes takovýchto laciných katastrofických TV filmů plno (z nichž jsou mnohé ještě horší), ale tenhle byl ten úplně první, který jsem v dětství viděl. Tři hvězdičky z nostalgie, dnes bych na to už asi nekoukal. ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Protože mám tenhle žánr rád, tak jsem se tehdy s hrůzou co to natočili za paskvil tehdy díval na Nově. Měl jsem co dělat,abych se vůbec dodíval do konce a pak jsem zuřil, že jsem se díval do konce. A asi pro velký zájem to Nova vysílala snad 3x do roka. ()

pufina odpad!

všechny recenze uživatele

Špatní herci, scénár, režie, atmosféra.. Co zbývá? Zachraňte svět i sebe a zmáčknětě "Vypnout"! ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Ač je to můj oblíbený žánr, zrovna tenhle počin je dost děsný. Pokus o navození napínavé atmosféry dost selhal nejen díky uměle natahaným situacím, ale i kvůli příšerným efektům (obrovská diference ku jen o rok mladšímu Armageddonu, ikdyž tam se spíš jedná o mnohem víc nafouklejší rozpočet). 30% ()

Reklama

Reklama