Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cherry Falls je malé pokojné mestečko, ale iba dovtedy, kým tu nezačne vyčíňať masový vrah. Po tom, ako je nájdené už tretie zavraždené dievča, vyjde najavo, že vrah si vyberá obete výhradne panny. Šerif Brent Marken v snahe ochrániť mladé dievčatá, a predovšetkým svoju dcéru Jody, urýchlene varuje obyvateľstvo pred nebezpečenstvom. Avšak ani táto výzva nezabráni ďalšej vražde. Šerif začína tušiť, kto by mohol byť za vraždy zodpovedný, ale všetko si necháva pre seba až do príchodu agentov FBI. Medzitým sa medzi študentkami rozšíri správa, že jediným spôsobom, ako si zachrániť život, je prísť čo najskôr o panenstvo. Jody, ktorá je stále pannou, si uvedomí, že práve ona by mohla byť kľúčom k záhadným zločinom, a tak sa rozhodne prevziať všetko do svojich rúk... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

Faye 

všechny recenze uživatele

Mezi omladinou na americké střední škole řádí vrah.Na rozpárání, rozřezání a přibití si vybírá pouze panny a panice (jak pozná panice, vážně nevím). Takže rada pro „rizikovou“ skupinu zní, sexem rychle spaste vlastní život.Jediná zábavná část tohoto hodně mizerného horůrku byla v okamžiku, kdy „ohrožená skupina“ poslouchala rady před „velkou nocí“ od své zkušené spolužačky. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Taký mix Vreskotu a Viem čo ste robili minulé leto. Nič nové pod slnkom, všetko ste už mohli vidieť v iných a lepších horroroch. Ale i tak cez to všetko, film ubehol celkom rýchlo a vôbec som sa nenudil. A o to predsa ide, nie? ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

(14) Extrémne prihlúpli slasher, ktorý sa všemožne snaží držať "pravidiel" v rámci žánru, no tá tupota je tak príšerne bolestivo podaná, že veškerá snaha hororovo zaujať totálne vyšumí do stratena. Nie som milovník týchto "teen", inteligenčných kokotín, a tak ani nemám dôvod sa tu rozjímať. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Thriller snad, horror určitě ne, každopádně veskrze průměrný snímek, u kterého si člověk není úplně jistý, nakolik vážně ho tvůrci mysleli. Máme tady americké městečko, dávný zločin skupiny kamarádů a psychopatického vraha, co se údajně zaměřuje na sexuálně nečinnou mládež (divné, ale budiž). Provedením thrillerové béčko, chybí tomu sympatičtí hrdinové, jakým by se daly držet palce, tím pádem chybí také napětí a atmosféra. Humorná stránka je tak nenápadná, až je možná neúmyslná, nechtěná. Když tenhle film neuvidíte, o nic nepřijdete. Třtí hvězdička je za Michaela Biehna. 50% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Priemerný predvídateľný horor z post-Scream slasher revivalu povrchne pracujúci s rovinou, prečo vrah sliedi po pannách. Vraždy slabé, často offscreen, background vraha priemerný, ako celý film. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku ma napadla taká smiešna vec, že by to bola prča, keby to tak s tým vrahom aj bolo.... no a viete čo? Aj to tak bolo. No niektoré momenty boli snaživé a niektoré scénky sa nebáli drsnoty, aj keď v kľúčových momentoch sa kamera odkláňala. Najväčšie pozitívum však bola Brittany Murphy, na ktorú sa aspoň príjemne pozeralo. Podpriemer. 40/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Docela solidní slasher, který nemá daleko do parodie. Kdyby se tam netlačil a postupoval v nastaveném začátku jistě by se to odrazilo na hodnocení. Cherry Falls je zapadákov ve kterém řádí sériový vrah, který si vybírá dívky, které jsou ještě panny. Vražd přibývá a vrah stále uniká. Je to dobrá tipovačka pro diváka, protože vrahova identita zůstává až do závěru skryta. Film nasadil dobré tempo, vraždy vypadají dobře, herecké obsazení rovněž, ale film se začne brát postupem času méně vážně a to si mohl odpustit. Současně je to také jedna z odlišností a snahu odlišit vnímám pozitivně. V hlavní roli se objevila zesnulá Brittany Murphy. 60% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak trochu tuctová vyvražďovačka, ktorá kladie trochu viac dôraz na kriminálnu zápletku - niečo ako prvý VRESKOT. Napriek svojej nenápadnosti ma fajn čierny (a brutálny) humor a niekoľko nezabudnuteľnych scén (sekera, grupák)... O kúsok lepšie ako TEMNÁ LEGENDA... ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Já nevim jestli mám bejt rád nebo ne, že čas vod času najdu film, o kterym sem nikdy neslyšel a přitom by si to zasloužil. Cherry Falls je toho příkladem. Parádní teenage slasher, krásná Brittany Murphy se svejma dvěma sladkýma dortíkama pod košilkou, drsnák Biehn, maskovanej vrah ( i když.. ), prostředí střední školy, maloměsto. Fajn věc za 6/10. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Cherry Falls je městečko s největší frekvencí puberťáckých paniců a panen na světě. Zároveň tam mají debilní policejní sbor, páč nikoho za celou dobu nenapadne zásadní otázka: Jak asi vrah může vědět, že jeho oběti jsou panny? Takhle magorská komunita si samozřejmě o nějaký ten masakr vyloženě říká. První půlka je v pohodě, druhou pohřbívá režijní a scénáristická strnulost. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jeden pár zo školí je chladnokrvne zavraždený a pomalí sa na tej škole začína šíriť panika.No a vrah si pomalí v Cherry Falls robí silnú reputáciu ako vrah panien a panicov.A že vraždy sú dosť precízne vynaliezavé o tom niet pochýb.Postavy sa chovali sprostučko a niektorý mi tak nejak liezli na nervy,a ten vrah stou vlasatou hrivou bol čisto je..í a neskutočne trápny.Mňa ešte tak vrah nevytáčal ako práve táto vlasatá kreatúra.Nielen že príbeh je otrepaný,predvídateľný ale aj celkové spracovanie bolo z tých fádnejších a vôbec nemal čím prekvapiť.A ta koncová pointa bola predvídateľná ako prase.Jeden s tých slabých teen slasharov. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Aha.....takže aby bylo jasno proč jsem dala jednu hvězdu takové p**ovině - jednoduche vysvětlení je Brittany Murphy. Zbytek filmu byl bez nápadu, nestrašidelný ale morbidní a d*mentní. Nepochopím zápletku typu všichni uspořádáme sex párty aby všechny holky přišly o panenctví protože vrah zabíjí hlavně panny?!To je asi novodobá americká filozofie jako "zapůsobit" na své diváky, jelikož se všechno točí kolem sexu nejen v televizi ale i v mozcích těch zabedněnejch věcí se třema nohama tak se jako výsledkem toho máme dívat na takovéhle filmy? Nebudu pořád opakovat ta klišé, že postavy vlezou do nejtmavších koutů a do opuštěných domů jenom tak jakoby to bylo normální...Nejhorší herecké výkony bez pochyby tento film patří mezi s**čky ale jak jsem již říkala Britt Murphy si nezaslouží, aby bylo její herecké umění vláčeno po zemi jenom proto, že dostávala děsné nabídky na filmy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Vraždy v Cherry Falls“ jsou jednoduše produktem své doby a trendu. Jediné co snímek trochu zachraňuje, je Brittany Murphy, která je uvěřitelná a jede to, co se od ní očekává. Navíc jí ta černá docela sluší, ale to mám z toho, že jsem ji poprvé viděl až jako blondýnku. Snímek je ale jinak klasickým slasherem, který se snaží, ale prostě nemá na to, aby skutečně dovedl zaujmout. No, možná se vlastně ani tolik nesnaží. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo film nedokáže skryť ochranné známky svojej generácie a určite nie je príliš originálny, ponúka niekoľko nových zvratov k tradičným žánrovým klišé a vyššiu kvalitu ako zvyšok slashers svojej doby. 6/10 ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Malé klidné městečko Cherry Falls je otřeseno sérií brutálních vražd. Obětmi jsou mladé dívky a chlapci z městečka, a ve všech případech šlo o panny (a panice - jak toto poznali netuším). Ani FBI nemá žádné stopy, a tak stojí šerif Marken (Michael Biehn) před velkým rozhodnutím. Zveřejnit profil vraha - a způsobit tak ve městě sexuální revoluci (které se zúčastní i jeho dcera Jody (Brittany Murphy)) nebo jen koukat, jak vrah likviduje jednoho teenagera po druhém ... Kromě zajímavé zápletky (i když vcelku uboze zpracované) stojí za zmíňku snad jen Brittany Murphy - ač ji v době filmu bylo 23, více než šestnáct by jí nikdo nehádal. A nejlepší scéna ... snad jen když se vrah dostal na chatu, kde se navzájem všichni teenageři snaží zbavit pannenství, to jsou pro něj druhé vánoce.. ()

-ELFKA- 

všechny recenze uživatele

Priviesť masového vraha rovno do domu plného deciek, ktoré sa chystajú na riadny grupák.. To je skvelý nápad, veď zatial má na konte len pár obetí, tak nech doseká ešte zopár panien a panicov.. ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

Taková pohádka, no =) ..Definovat ji lze jako nic neodlišitelné dílo kombinující jemu podobné pokusy o horor, které již kombinovaly něco úplně jiného..Ani tak nefandíte obětem jako vrahovi a doufáte, že stihne vyvraždit celé osazenstvo snímku ještě před tím, než znechuceně zmáčknete na dálkovém ovladači tlačítko s podnápisem "STOP".. =) ()

Reklama

Reklama