Reklama

Reklama

Angels of Death

(seriál)

Obsahy(1)

Seriál vychází z univerza „Warhammer 40 000“, ve kterém se soustředí na příběh jednotky z kapituly Krvavých andělů, kteří se po bitvě s Tyranidí flotilou zastaví u planety, na které není vše, jak by mělo být. Angels of Death byl vyroben exkluzivně pro Games Workshop a jeho službu Warhammer+. (Tarmenel)

Recenze (6)

MishKonn 

všechny recenze uživatele

Konečně něco pořádného ze 40K a že to tentokrát stojí za to. Škoda slabšího sound designu, vizuálně je to poezie. ()

Human_Traf 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádné dílo ze světa Warhammer 40k. Zajímavý vizuál občas dělá scény nepřehledné a některé souboje by šly sestříhat lépe, ale jinak tomu těžko něco vyčítat. Scénáristicky to samozřejmě není žádný Kmotr, ale to se ve vzdálené budoucnosti, kde je pouze válka, tak nějak očekává. Tohle je dílo pro fanoušky a nikdo vás nebude vodit za ručičku a všechno vám vysvětlovat. Vrhne vás do bitvy a nechá vás zcákat krví a vnitřnostmi. By the Blood of Sanguinius! ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Na endlich, Císaři třikrát Sígl Horst! Pokud chtěl doposud jeden já sledovat kvalitní vizualizaci čehokoliv z Wé40Ká, nezbylo mu než slídit na tytrubce po fandovských produktech, jejichž tvůrce žel božstva Chaosu z GW s démonickými hordami právníků v zádech v lepším případě zotročovala (i když – v lepším případě?), v horším je prostě sprostě zařízla a fertig, pročež z oficiálních kanálů se bylo možno nadíti přinejlepším výtvarně a animačně podprůměrných Ultrašmoulů. V případě Angels of Death tak jde o dle mého soudu historicky první ofiko počin, který nejenže konečně dokázal přinést tu správně temnou wárhamráckou atmosféru, ale též solidní zpracování a kvalitní akci (pouze o malinký chloupek horší než v Astartes) s opulentní all inclusive přílohou všeho, co mohou imperiální Übermenschen nabídnout, tj. od řadových plechovek přes terminátory, dreadnaughty a dokonce i bitvy vesmírných flotil – až jsem z toho samým nadšením u patrně nejrozmáchlejší páté epizody málem zavařil hlaveň bolteru. Takže houšť a větší kapky, prosím! ()

Raaavenek 

všechny recenze uživatele

Graficke zpracovani kycovite pusobive, pribeh nudny a tupy prumer, dialogy mezi marinaky maximalni cringefest. Bonusovy bod za Jonathana Keebleho, asi nejlepsiho vypravece Warhammer audioknih. ()

Zajímavosti (1)

  • Dvě postavy v seriálu se vypořádávají s psychickou nemocí zvanou „black rage“, která je typická pro kapitulu Krvavých andělů. Kvůli tomu propadají záchvatům a vizím, ve kterých se ztotožňují se smrtí svého legendárního vůdce a nekontrolovaně tuto vizi prožívají, což může vést k úplnému a neléčitelnému šílenství u každého Krvavého anděla. Pokud Krvavý anděl cítí, že se tato eventualita blíží, tak je zařazen do jednotek smrti, ve kterých se snaží zemřít v boji dříve, než si ho najde šílenství. Na druhou stranu tyto vize jim krátkodobě propůjčují sílu za hranicí běžného vesmírného mariňáka. (Tarmenel)

Reklama

Reklama