Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Zak Gibbs se zlobí na otce George, profesora fyziky, že se stará o svou vědu víc než o vlastní děti. V té době si NASA, která financuje laboratoře Quantum Tech, uvědomí, že vyvíjená technologie hyperčasu by mohla být zneužita proti USA. Rozhodne se výzkum zastavit. Excentrickému vědci dr. Earlu Doplerovi se podaří výsledek výzkumu poslat bývalému učiteli, kterým není nikdo jiný než George Gibbs. Přístroj vypadá jako hodinky, ale ve skutečnosti je to urychlovač, který zrychlí uživatele hodinek a jeho nejbližší okolí tak výrazně, že okolní svět vypadá, jako by zamrzl. Hodinky se dostanou Zakovi do rukou a s kamarády Meekerem a Francescou je použijí k řadě pubertálních žertíků. Velmi záhy se však ukáže, že v hyperčase nejsou sami. V patách mají tým agentů se šéfem Quantum Tech Henrym Gatesem, který je odhodlán zmocnit se stroje za každou cenu. Unesou profesora Gibbse a přinutí ho dokončit Doplerův hyperčasový projekt, s nímž chce Gates ovládnout svět. Jenže nepočítá s partou teenagerů, kteří si uvědomí, že ve hře jsou mnohem vážnější věci než jejich hyperčasové legrácky… (TV Nova)

(více)

Recenze (78)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dost ulítlé. Zrychlování času a později i zrychlení ve zrychleném času(!!!) to je na mě trošku moc. Docela mě naštvalo, že tento film je dost odfláknutý a o ničem. Snad příště. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Fakt, že z úspěchu Návratu do budoucnosti se dá rejžovat ještě po tolika letech, svědčí o jeho nesmrtelnosti. Jenže... Zloději času mají na jedné straně (samozřejmě) efektnější triky, na druhé straně (až překvapivě) řiďounký scénář, který není jak rozehrát. Kromě toho, nejsem žádný odborník na molekulární biochemii (popravdě, neumím ani naprogramovat video), ale zdá se mi podivné, že pohybují-li se hrdinové tak obrovskou rychlostí, že okolní předměty "visí ve vzduchu", používají za normálních podmínek dopravní prostředky od skateboardu po dodávku. 40% ()

movie 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, který mě dostal o to víc, že jsem se před shlédnutím tohole snímečku pěknu zhulil, pak mě zaujalo i pár triků a rozesmálo spoustu scének, na kterých ale nebylo původně nic k smíchu. Ráno jsem se probral a zjistil, že to bylaa pěkná sračka. Život je tak jednoduchý :) ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ztráta času... Ta jedna hvězdička je tedy z >jablíčkového< plezíru snad jen za jméno zloducha - Gates! %-] . . . Logiku to jinak nemá a teď jdu otevřít vokna a vyvětrat všechen ten studenej vzduch... °-/ - - - P.S. Já chápu, že tenhle filmek je primárně určen hloupým americkým dětem. Asi i proto se všichni v něm >hrající< tak dramaticky grimasí a mají emoticky škubavé pohyby trupu i ve scénách, kdy jde relativně o hovno. A o tom to asi zase všechno je, že... Stop! - - - - - (Poprvé viděno /umocněno pitomým ořezem obrazu a s pitomým čudláckým dabingem/ 22.7.2011 na >znova cinema< , hodnocení 1050., komentář zde jako padesátý - 22.7.2011) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem myslel, že to bude celkem průměr, ale po shlédnutí tohoto "skvělého" filmu jsem změnil názor a řadim ho do silného podprůměru, už jen kvůli absolutně dementnímu ději..Tak druhý skouknutí nakoec o hvězdišku lepší ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Vy jste normální magor!" - "Normální magor? To se vylučuje." Ze všeho nejvíc to připomíná NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI naklonovaný do podoby pilotu k seriálu pro mládež - stroj času sestrojený potrhlým vědcem se ocitá v rukou superpohodového (tj. brutálně dovádějícího na kole a hrajícího na kytaru) teenagera... Jenže Jonathan Frakes (propadák THUNDERBIRDS) není Robert Zemeckis, Jesse Bradford není Michael J. Fox, French Stewart není Christopher Lloyd a tak bych mohl pokračovat donekonečna, ale nebudu, protože hlavní problém tkví jako u většiny filmů ve scénáři. Námět s hyperčasem měl potenciál i originalitu, ale scénaristé (3!) se spokojili jen s tradiční honičkou se zlými vládními agenty, co si chtějí vynález přisvojit. A představa pana režiséra o filmu pro mládež zase začíná a končí u podmáznutí děje dvěma písničkami od Blink 182. Triků je dost a většinu času jsou v pohodě, zřejmě taky spolkly většinu šestadvacetimilionového rozpočtu. Tragičtí jsou ale herci, Bradford je otravný frajírek, Stewart zuřivě a veletrapně přehrává a Michael Biehn předvádí velmi vlažného padoucha. Pokud vás tankují filmy o cestování časem, doporučuji skvělý OSUDOVÝ DOTEK. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nechápem, keď už niekto točí trápny film, tak prečo sa tej trapnosti nedrží, ale snaží sa z filmu urobiť to, čím nieje a tým ešte viac strápni. Námet úplne priblblý, takých tu už bolo, podobne stupídne ako 'Honey, I Shrunk the Kids'. 20%. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Kdyby tak šlo zastavit čas. Zajimavě zpracovaný příběh, který mě zaujal. Nevím co proti tomu ostatní mají, mě to nepřijde tak strašný. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +příběh, námět, dobrá hudba, pěkné efekty -škoda že jich není víc, škoda že není o něco hvězdnější obsazení, v některých scénách trošku vázne logika/// Rozhodně docela překvapení. Vůbec tohle téma „hrátky s časem“ je u mě velice vyhledávané. Začátek a některé scény jsou trošičku infantilní, nebo trošku nemastné neslané a chybí zde i moment překvapení (poprvé jsem film viděl před 3 lety). Ovšem není to nic hrozného, a dokonce právě i u druhého zhlédnutí jsem měl občas pootevřenou pusu. Ohledně herců, efektů a hudby, řekl bych, že vše plní svůj účel tak jak má. Sem tam mám pocit, že to není stoprocentní, ale to vůbec nevadí. Ve výsledku je to zajímavá podívaná jak pro teenagery, tak i pro starší publikum./// Celkem 72%/// 9.6.2013 zhlédnuto potřetí. Nikdo z herců se moc neprosadil, nicméně zábava zůstává a efekty kupodivu nestárnou. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkovo to vyznelo ako typická Hallmarkovská produkcia, nielen čo sa týka vizuálnej stránky, ale i tej obsahovej - nudné, málo záživné a s plytkou zápletkou. A to mám pritom tento námet veľmi rád, pripomenul mi jednu výbornú časť zo seriálu Krajné medze. Podpriemer. 40/100 ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Den pred tim sem si pustila jinej teenage film, kde byl kluk prevlecenej za slecnu. Samozrejme mel hodne debilni jmeno, aby ten jeho prevlek byl o to vic "funny". Jmenoval se Francesca. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Mizerně natočený film o zpomalování času hodinkami určený spíše pro teenagery, kteří od filmu nevyžadují moc vysokou kvalitu. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zapadlé nevýrazné sci-fi ze začátku milénia. Kluk získá hodinky, se kterými se dá zastavit čas. To se dá ale snadno zneužít, pokud to přijde do nesprávných rukou. Jinak to není nic zvláštního. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Vysmátí teenageři to natřou ultrapadouchům a zachrání svět. Na to, že se tak stalo v hyperčase, se to docela vleklo a nakonec se to vlastně ani nikam nedovleklo. Není divu, ono z tak ošoupaných prefabrikátů se těžko montuje něco originálního a když navíc montéři scénáře zapomenou na logiku a polovinu filmu jim zabere rozjezd, pak to těch pár triků nezachrání. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na televizní (produkce Nickleodeon) film to má trikově a výpravou velmi slušné provedení, ale příběh je několikrát vylouhovaný pytlík s čajem, nalezený někde v odpadkovém koši u studií Universal, "říznutý" rádoby cool mladíkem, který je nezodpovědný a nepříjemný od pohledu, ale máme ho milovat pro jeho free styl - stejně jako ta "venezuelská" kráska, která by o něho v reálu neopřela ani kolo. Hezké triky se zastaveným časem, ale i na tomto poli jsme viděli hodně lepších filmů. Ale na nějaké sobotní odpoledne právě na Nicku je film v pohodě. ()

Reklama

Reklama