Reklama

Reklama

Peklo


Epizoda 3 (E03)

(epizoda)
Jižní Korea, 2021, 53 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Džinsu celému světu káže o tom, jak správně žít. Detektiv Čin Kjunghun hledá svoji pohřešovanou dceru. Šípovci se zaměří na Min Hjedžin. (Netflix)

Recenze (8)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vytretý zdegenerovaný odpad ľudskej spoločnosti z Netflixu a Silicon Valley sa už neštíti naozaj ničoho...bezbrehá sračka pre najprimitívnejší odpad našej spoločnosti, tieto liberálne neonacistické hovädá opäť - úplne nečakane - útočia na ľudí, ktorí veria v Boha a robia z nich šialencov, ale tým ako poukazujú na útok bajzbalovými pálkami neofašistickej liberálnej vytretej mládeže na úbohú starenku tieto svine fašistické iba potvrdzujú čo je ich skutočným zámerom. Najbližšie pravdepodobne šokujú pornom so zvieratkami či deťmi. Netflix je neopísateľný hnoj, ale ľudská psychika a psychicky chorí ľudia ma vždy fascinovali,tak sa pozrieme aj ďalej aké morálne dno je liberálny neofašizmus ešte schopný dosiahnuť. ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Todle je absolutně super. Nemá to chybu. Nehraje tam žádná kunda, ale nikdo mi není vyloženě nesympatickej. A podle vás se to rozjede až ve druhý polovině! Takže čekám víc krve a mín dialogu. Přiznejte si to, nesnášíte Boha! This is Gods will to teach humanity the weight of sin. Everyone must return to their lives and try their best to perform good deeds. We humans are fully capable of discerning right from wrong. God has given us that ability. We just have a hard time resisting temptation when we have to choose between good and evil. Having the right to choose it may sound great, but its a punishment in disguise. Když už nic, tak aspon kvuli tomu malýmu náboženskýmu opáčku. Todle jsou základní věci, který už nikdo nezná. Prasata dnes nazývají zlem, když jim někdo kopne do zkurvenýho čokla, ke kterýmu si vytvořili vztah. Zkurvený pyče nás budou školit, jak se od nich mužeme sami učit. Kdybych měl tu moc, uřezal bych vám palice sám. I would like to welcome you all to the new world. Todle je nádhera! Umlátili jí matku před očima v rámci kolektivní viny. Ta kurva ji přece vychovala! Pyče zvedne telefon a myslí si, že vyřeší všechny svoje problémy - jako vždycky. Na zemi propukne peklo. Možná bude mít trochu jinou podobu, ale výrazy budete mít stejný. Na ty svoje kamerky si nahrajete vlastní smrt. I received a prophecy 20 yrs ago. You wouldnt know if you would not experienced it by yourself, butthe memory of it became more vivid as time went by. So I look for similar chases. Would ppl be able to accept it? I think they will start panic and riots will take all over the world. Je to naplánovaný, prasata. They need to believe that this phenomenon occurs to make the world a better place. To není povinností žádného křestana, máme jen šířit evangelium. Náš domov je v nebi. Todle je padlý svět pod správou Satana. They need to believe that it occurs so the true justice can be served for everyone. I was living in constant fear since the day I received the prophecy. Do you have any idea what it feels like to live in fear for 20 yrs? The fear is relentless. The fear of committing a sin, the fear of eternal pain. Those fears have haunted me for 20 yrs. But thanks to those fear, I was able to live more righteously myself. Its the fear alone whats set ppl free from sin. V posvátném strachu před Bohem. On se chtěl přece zabít, ne? ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není nad možnost podívat se v přímém přenosu na vraždu, že? :) A je jedno, kdo to je a proč se to stalo. Pořád to bude špatný, sorry je to tak. Zbytek dílu je krásnou ukázkou toho, jak funguje dav. Důvod si doplňte sami. Pokaždé jiný, výsledek stejný. Navíc vzhledem k tomu, co je řečeno na konci ohledně zjevení, že... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temná stránka věci se zase o něco povýšila. Pro někoho se naplnil osud, někdo si to zvraceně užívá, pro všechny se čára osudu pomalu sune dál. Příznivá je naprostá nepředvídatelnost každého dějového kroku a to jak v oblasti konverzačních etud, u kterých se napětí taktéž zvýšilo, tak i u akčnějších scén přetékající brutálním násilím. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis lidske lability a rozpadu spolecnosti. Organizace Nova pravda a Sipovci lyncuji lidi a davaji smysl cinum trojici obru , kteri likviduji spolecnost. Je to bozi spravedlnost. S umirajicomi lidmi nikdo nesouciti. Jsou hrisnici ,ale neni jasne, cim se provinili. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama