Reklama

Reklama

Peklo


Epizoda 4 (E04)

(epizoda)
Jižní Korea, 2021, 42 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Pä Jungdžä zajde za kolegou do rybářského přístavu, kde se mu naskytne děsivý pohled. Anděl se zjeví tam, kde by ho nikdo nečekal. (Netflix)

Recenze (5)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krapet to vede do zmatečnosti o čem že to vlastně je. Posun v čase a další dějová etuda. Svým způsobem to vypadá, že začala nová série. Ne, jsme stále v první. Opět v konverzacích rozvláčné, ale o děsivou scénu nepřijdeme. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od jednej hviezdičky v predchádzajúcej epizóde k 4* v tejto, to je riadny posun. Posun v kvalite však treba oceniť, teraz to malo hlavu aj pätu, nové postavy dali seriálu šťavu a hlavne sa tu neobjavil ten trápny influencer. Možno mi však prospel aj fakt, že som si dal od seriálu dlhšiu pauzu. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady už začíná jít do tuhýho! Čtyři lidi věděli, kde je pravda ohledně hříšníků, dva jsou ze hry, třetí to nikomu vážně nebude vyprávět a čtvrtý je pro svět mrtvý. (Přičemž pokud nemáte IQ v záporných hodnotách, tak tomu nevěříte ani na vteřinu.) Takže je čas jít do vyššího levelu, kdy následky ve společnosti o pár let později nejsou úplně napohodu a je konečně čas klást ty správný otázky, pokud z tohohle světa nejste už úplně zblblý/vyděšený k smrti: Jak může být hříšník ten, kdo se narodil teprve před pár dny? A taky: Proč v poslední době mizí tolik lidí? (Aby byl váš život lepší, nebojte se, klidně nahlašujte své příbuzné. Jenom tak můžeme žít v krásné a dokonalé společnosti!) ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka teda, to byla holomajzna. Posun 4 roky v před, nový postavy, náboženský kecy. Ale naštěstí druhá půlka to vyrovnala. Byla napínavá, záhadná a to, že rozsudek dostane novorozeně, tak to je řádný úlet. ()

Reklama

Reklama