Reklama

Reklama

Epizody(13)

Pokračování populární stejnojmenné série z let 1991-1996 s novým obsazením. (oficiální text distributora)

Recenze (27)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro Elishu i dětské srdce dokázalo zajímavě vzplanout, ovšem některé příběhy měly rozhodně své kouzlo a atmosféru. možná škoda, že vysílací čas byl někdy v 6 hodin odpoledne a nebyla ještě tma... :( ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Nickelodeon Network // Súhlasím so spinosaurusom, tiež som mal nočné mory, keď som bol ešte malý štupel. Ale seriál som si vždy rád pozrel aj keď mi z neho harašilo v hlave, vždy som sa tešil na pestrosť samotných príbehov. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale hej, mne sa to páčilo. Bolo to trošku tajomné, sem tam aj keď trošku málo desivé, a zábavné. Na Supermaxe to bolo skvelé a keby to znovu začali vysielať, rozhodne by som si to znova pozrel:) ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

The Tale of the... Zombie Dice - 2/5, Forever Game 3/5, Jake the Snake 3/5 __ Sleduju výhradně kvůli Elishe (17), která se objeví v celkem 26 epizodách. A to vždy na začátku a na konci každé povídky. Jako dítě bych ten seriál miloval, dnes (už jako větší dítě) miluju jen Elishu. Pro děcka ale poctivá bubákovina, která jim dodá odvahu a ukáže vážit si přátelství. ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Na supermaxu jsem to hltal, jako by to mělo být to poslední co kdy uvidím....časem sem se uklidnil a dávám mu střízlivých 3* ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Dneska je to už k smíchu, ale když jsem se na to díval kdysi na Supermaxu, tak jsem se u něčeho i bál. ()

igirazor 

všechny recenze uživatele

Keď som to pozerával bol som ešte malý chlapec, a verte že som savďaka tomu naučil neísť dlho dlho na wc až dokial nebolo svetlo:) ()

Akitenshi 

všechny recenze uživatele

Vážně se omlouvám, ale nejsem si jistý, jestli jsem viděl to první nebo tohle, tak pro jistotu dávám hodnocení oběma... je vlastně možné, že jsem viděl to i to... ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější seriál mého dětství na SuperMaxu :) Některé díly si pamatuji dodnes a musím přiznat, že jsem se u příběhů často bála. Mrzelo mě, když se přestal vysílat. ()

Reklama

Reklama