Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál se snaží dětem vysvětlit, proč právě zkoumané věci fungují tak, jak je všichni znají. Děti se spolu s moderátorskou dvojicí můžou podívat například na palubu letadla, do mrakodrapu, zoo, ale můžou vidět i práci policie a dalších záchranných sborů. Ale moderátoři dokáží snadno vysvětlit i elektrický proud a mnoho dalšího. (MsWampir)

(více)

Recenze (74)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Některé díly byli opravdu zajímavé. Hlavně ty v kterých moderovala mladá, ale již hezká Elisha Cuthbert. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Spíše jen nostalgie, kdysi dávno, když tenhle poučný seriál běžel na České televizi, bylo nepřípustně, abych vynechal jediný díl. Bavil jsem se jak při reportážích mladých reportérů, tak i při šílených vynálezech Charlieho, které jsem si vždy chtěl vyzkoušet, leč bohužel vždy scházely potřebné ingredience. Za nejzábavnější díly považuji ten horový a samozřejmě špionský speciál. Populární mechanika pro děti je prostě nenáročným seriálem nejen pro děti s půvabnou Elishou jako moderátorkou. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Títo malí kanadskí vedeckí hnidopichovia mi vždy liezli na nervy. Vôbec sa mi to nepáčilo. Ani neviem prečo, ale vypestoval som si voči tomu hneď v začiatkoch averziu. Zrejme to bolo točené štýlom, ktorý mi absolutne nevyhovoval. Adolescentní chytráci a akýsi podivný premúdrelý pedofil. Nemám nič proti náučným, didaktickým, vzdelávacím reláciam, no tomuto som nedokázal prísť na chuť. "Populárna mechanika pre deti" ma nie len nudila, ale i mierne nasierala. Mám to zafixované ako blbosť. * ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Mladá Elisha už tehdy dokázala přilákat k obrazovkám hordu uslintaných honičů... A všechny komentáře kolem to jen potvrzují...;) ()

stilgar1 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, jako prcek jsem na tohle rád koukal... bylo tam pár zajímavostí, ale zhodnoceno v celku, jde spíše o slabší odvar naučných pořadů... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nádherný seriálek a hlavně poučný. Ještě krásnější Elisha, kterou by chtěl mít určitě každý u sebe doma. Pamatuju si, že pár informací jsem využil ve fyzice. ()

rawen

všechny recenze uživatele

miwal mi ukradl slova z huby --- obzvlášť s jedním kamarádem slečnu E. dosud v hospodě probíráme (jó nostalgie). 6/10 ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tento serál je docela dobrá zábava.Zábavnou formou se snaží učit! Krásná Elisha tomu ještě přidává! Fakt dobrá zábava! ()

themic 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem sledoval všechno. Na tu dobu hodně povedený pořad, ve kterém se dalo i něco dozvědět. Mě to bavilo. Charlie to byl blázen. 80% ()

LINKIN 

všechny recenze uživatele

Hey, to byla Elisha? pamatuju si, jak to moderovala kdysi nějaká mladá ale moooc pěkná holčina, ale až teď sem zjistil, že to byla nádherná Elisha za mlada... ()

Francik 

všechny recenze uživatele

Už jako prcek jsem z toho měl srandu. Vtipy naprosto stupidní, odbornost přízemní, "herecké" výkony neuvěřitelné atd. atd. Objektivně ale tak na odreagování pro člověka s 8 promile alkoholu. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Jéééj, toto som pozerával ako malý..a už vtedy sa mi tá ešte som nevedel kto to je páčila...a teraz je to vážna kočka...ako tento spoznávací seriál, ma zaujal, a stále som ho pozeral.. ()

Reklama

Reklama