Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rose Ekbergová a Stash Horák jsou policejní vyšetřovatelé, kteří tvoří jeden nerozlučný tým. Rose je rozvedená matka dospívající dcery Carly, kterou nadevše miluje, ale kvůli nebezpečnému povolání bez pevné pracovní doby se o ni musí starat bývalý manžel. Stash je šťastně ženatý a právě se těší na svého prvního potomka. Po jedné nevydařené akci v čínské čtvrti Stash najde doma brutálně zavražděnou manželku Julii. Otisky na jejím těle napovídají, že vrahem by mohl být jeden z Číňanů, kterého Rose využívala jako informátora. Druhý den je ale mrtvola tohoto muže objevena v řece. Podezřelým z vraždy vlastní ženy se stává Stash. Tomu ale jeho kolegyně Rose nechce uvěřit… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Unylý TV krimi thriller bez náboje, bez šťávy, bez koulí. Nepomáhá tomu ani sympaťanda Marg Helgenberger (proslavená rolí vyšetřovatelky v "CSI" aka "Kriminálce Las Vegas"), ani účast mé někdejší pubertální lásky - Michaela Biehna, ba dokonce ani jeho hezké české příjmení v této roli - Horák. Zhruba po hodině jsem se vykákla na celou zápletku, vypnula bednu a dala přednost spánku. Takže nevím, kdo ve skutečnosti vraždil a tipovat tady nebudu, ať mě nějaký nedovtipa nepranýřuje kvůli spoileru (ale stejně to byl určitě Stash a Rose ho na konci musela odprásknout, že jo?:-P Už mi chybí jen motiv:-)). Vhodné leda jako ukolébavka či kulisa k domácím pracem. 41% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jde o vcelku příjemný film, u kterého lze strávit večerní čas. Ústřední dvojice se poměrně dobře doplňuje a doba, ve které se příběh odehrává, mu přidává to, co by současnost naopak ubírala. I tak mám však určité výhrady. Jednak beru jako podraz na diváka, že nebylo možné nepostřehnout, kdo asi tak přibližně bude tím špatným už ve třetině filmu, a pak také; neškodilo by trochu více akce, reakce a zápletek. Plujete po klidné řece, kocháte se krajinou, pak sklouznete po mírném jezu a šlus. Je konec a vy si říkáte; nebyl by ten film na druhém programu lepší? ()

Slapi15 

všechny recenze uživatele

Hlavolam připomíná klasickou detektivku, které denně běží na našich komerčních tv. Ve zkratce - děj takový připitomělý, herecké výkony jako v seriálu. Jediné co toto dílko zpestřilo jsou dvě scénky, kdy je Marg odvážnější více než bych čekal. ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem očekával lepší. Připomíná předvídatelnou epizodu nějakého seriálu. Až na nahou Marg Helgenberger není snímek ničím podstatný a je vlažný. :-/ (viděno s dabingem) ()

Reklama

Reklama