Reklama

Reklama

Jeden z nás lže

(seriál)
  • USA One of Us Is Lying
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Pět středoškoláků zůstane za trest po škole. Nemají moc společného, ale záhadné úmrtí a tajemství, která postupně vyplouvají na povrch, je donutí táhnout za jeden provaz. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Chen 

všechny recenze uživatele

Místy velmi přitažené za vlasy, ale jinak sympatická teengerovská propletená podívaná, která má připraveno pár dějových překvapení. Není to nic revolučního, ale je to velmi slušná seriálová jednohubka. P.S. Brblání o tom, že je jedna z hlavních postav gay je trošku mimo mísu s ohledem na to, že je tomu tak i v knižní předloze. ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další hodně podprůměrný výplodek Netflixu. Celej seriál jsem sledoval zrychleně abych se neunudil k smrti, a poslední 2 díly jsem už jen proklikal. Závěrečné rozuzlení bylo po 6. díle už docela pravděpodobné, ale vzhledem ke konci to nebylo tedy úplně rozuzlení :-) Nasralo mě, že to nebyl nikdo z party, protože to díky tomu docela ztrácí smysl, ale tak fajn no. Doufám, že nebude druhá série, pac a pusu prosím víc ne.. [25 %] ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Šla jsem do toho jako do oddechovky po poněkud brutálním "Posledním království". A bylo to super. Fuckt už nejsem ve věku na seroše pro středoškoláky, ale tohle mi sedlo a bavilo mě to mooc. Dokonalé odreagování a přitom se jeden i pobaví a zároveň zavzpomíná jaké to bylo tenkrát....tenkrát na gymplu... i když takové drámo jsem ve skutečnosti nikdy nezažila...i když...Za mě 75% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 50 % Netflix asi nepřekvapil, ale zároveň neurazil. Hlavním držákem je to, že jako divák chcete logicky vědět, kdo to udělal. Proto musíte vydržet hloupé scény, trapné a jednoduché dialogy, ale pokud to zvládnete, tak je to celkem vlastně i fajn. Jen bych asi zkrátil počet epizod. Klidně by se to vešlo do šesti dílů. ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Bez očekávání a znalosti knihy, která posloužila jako předloha, jsem si seriál nesmírně užila. Už v pilotním díle mi došlo, že tohle nebude zrovna pohodička ve stylu The Breakfast Club, ale spíš jeho potemnělá verze. Samozřejmě vás od prvního dílu zajímá, proč se stalo, co se stalo, a kdo za tím vlastně stojí. A protože je tempo skvělé a vodítek je mnoho, hezky to odsýpá a vy nemáte čas se nudit. Často je seriál srovnáván i s 13 reason why, jelikož i tady  středoškoláci řeší věci, které by se jich vůbec neměly týkat. Charaktery jsou výrazné, vzájemně odlišné a i když to je trochu klišé, zajímavě spolu kontrastují. Přestože je zde velký důraz na dnešní dobu, zejména co se týče sociálních sítí, nejsou postavy tak moc přehnané (až na pár výjimek ve vedlejších rolích) a netlačí se na pilu, jako tomu v některých středoškolských záležitostech bývá, a to je velké plus které dodává příběhu i zápletce reálnější vzhled. Nechci vyzradit příliš, to by byla škoda, ale překvapivých zvratů tu opravdu málo nebude. Těším se na další sérii. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • V Natově pokoji visí plakáty k filmům Chvění (1990) a Věc (1982). (NiWi)
  • Při vybírání obleků v této epizodě je zmíněn od Krise (Karim Diane) film Dannyho parťáci (2001). (Zix.)

Reklama

Reklama