Reklama

Reklama

Jeden z nás lže

(seriál)
  • USA One of Us Is Lying
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Pět středoškoláků zůstane za trest po škole. Nemají moc společného, ale záhadné úmrtí a tajemství, která postupně vyplouvají na povrch, je donutí táhnout za jeden provaz. (Netflix)

Recenze (30)

tribican 

všechny recenze uživatele

Trochu jednodušší scénář, ale funguje. Zápletka se autorce povedla poměrně dobře, zpracování taky není nejhorší. Možná s hodnocením trochu nadsazuju, ale byl jsem napjatý a seriál mě dost pohltil. Některé části mi přijdou nedotažené, ale asi by se těžko hledal seriál nebo film, u kterého to tak není. 70 % ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pre buzerantov a lesby v období dospievania ideálne. Pre konzervatívcom mám len jediný odkaz - vyhnúť sa kurevským oblúkom. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Miestami to bolo tak úmerné, že som sa dostal do stavu, keď som to pozeral hlavne z pocitu zvedavosti - Kto klamal, kto je vrah? Akonáhle to človek zistí, príde pohroma v podobe veľkého nákladu nudy. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Detektivka ze střední, která je více laciným teen filmem, který by občas chtěl být další Euforií a často tak zapomíná, že má i nějakou detektivní zápletku. Pokus o Snídaňový klub s kriminální zápletkou, tak bohužel nevyšel. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem vraha 8 dílů a našel až na konec, výborně propracovaný příběh, kapku jsem tam viděl 13 reason whe? Ale jen trochu. Herci výborní, napětí skvěle, ja jsme se bavil dobře a pokud jde o pokračování nebránil bych se ale přivítal ho. 2 série je bohužel kapku slabší, i když jsou všichni zpátky a příběh se snaží pokračovat ve stejném duchu je to bohužel min napínavý a zajímavý jak první serie, ale přes to jsem si tenhle seriál oblíbil. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 50 % Netflix asi nepřekvapil, ale zároveň neurazil. Hlavním držákem je to, že jako divák chcete logicky vědět, kdo to udělal. Proto musíte vydržet hloupé scény, trapné a jednoduché dialogy, ale pokud to zvládnete, tak je to celkem vlastně i fajn. Jen bych asi zkrátil počet epizod. Klidně by se to vešlo do šesti dílů. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu dobrý. Nic jsem od toho nečekal a první díl nijak zvlášť nenavnadí, ale pak se to krásně rozjede a jen přemýšlíte kdo za vším stojí já to do před posledního dílu nevěděl a jen hádal, přesto mě i ta možnost napadla. Za otevřený konec jsem rád a druhá série je potvrzena. Snad jen by všude nemuseli cpát LGBT poslední dobou není seriál kde by nebyli. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Místy velmi přitažené za vlasy, ale jinak sympatická teengerovská propletená podívaná, která má připraveno pár dějových překvapení. Není to nic revolučního, ale je to velmi slušná seriálová jednohubka. P.S. Brblání o tom, že je jedna z hlavních postav gay je trošku mimo mísu s ohledem na to, že je tomu tak i v knižní předloze. ()

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešteže niekoho napadlo vsadiť tento skrznaskrz priemerný teen seriál do podareného krimi konceptu. Fakt ma bavilo ako sa hlavné postavy postupne snažili odhaliť vraha, super twisty, dobrý pribeh. Taký ľahučký letný seriálik. (6/10) ()

Jolinar 

všechny recenze uživatele

"Pretty Little Liars meets Riverdale" se sluníčkem a smart phony. Dobré zpracování, zaujme, i když je to prostě teen drama. A rozuzlení nápadité! Druhá polovina lepší. ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Všetci sociálni neandertálci a lobotomici, teraz ma dobre počúvajte!!! Bu!!! Dúfam, že ste sa zľakli, lebo vám stačí aj to. Neklame jeden, ale všetci herci klamú sami seba, že hrajú v ako-tak priemernom seriáli. Nie, že by mali na hranie v lepšom... ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Šla jsem do toho jako do oddechovky po poněkud brutálním "Posledním království". A bylo to super. Fuckt už nejsem ve věku na seroše pro středoškoláky, ale tohle mi sedlo a bavilo mě to mooc. Dokonalé odreagování a přitom se jeden i pobaví a zároveň zavzpomíná jaké to bylo tenkrát....tenkrát na gymplu... i když takové drámo jsem ve skutečnosti nikdy nezažila...i když...Za mě 75% ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Bez očekávání a znalosti knihy, která posloužila jako předloha, jsem si seriál nesmírně užila. Už v pilotním díle mi došlo, že tohle nebude zrovna pohodička ve stylu The Breakfast Club, ale spíš jeho potemnělá verze. Samozřejmě vás od prvního dílu zajímá, proč se stalo, co se stalo, a kdo za tím vlastně stojí. A protože je tempo skvělé a vodítek je mnoho, hezky to odsýpá a vy nemáte čas se nudit. Často je seriál srovnáván i s 13 reason why, jelikož i tady  středoškoláci řeší věci, které by se jich vůbec neměly týkat. Charaktery jsou výrazné, vzájemně odlišné a i když to je trochu klišé, zajímavě spolu kontrastují. Přestože je zde velký důraz na dnešní dobu, zejména co se týče sociálních sítí, nejsou postavy tak moc přehnané (až na pár výjimek ve vedlejších rolích) a netlačí se na pilu, jako tomu v některých středoškolských záležitostech bývá, a to je velké plus které dodává příběhu i zápletce reálnější vzhled. Nechci vyzradit příliš, to by byla škoda, ale překvapivých zvratů tu opravdu málo nebude. Těším se na další sérii. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem jeden díl a ani jsem ho neviděl celý..... Odporné nesympatické postavy, kamera divná, amatérská, příběh ala střední škola dementů mě vůbec nezajímál..... A ještě ten odporný bezpohlavní herec.... Je tolik zajímavých seriálů, tak proč ztrácet čas laciným projektem.... ()

odbornicka odpad!

všechny recenze uživatele

Ak niekto cital knihu tento serial nemoze ohodnotit lepsie nez 2*. Pomeneny dej, ktory teraz nedava ani hlavu ani patu.. Nariadenie netflixu je asi vopchat tam rozne rasove zlozenie, aspon jednu lesbu, jedneho gaya a co najviac nesympatickych hercov, ktori nezodpovedaju popisu. GRC, mohol to byt zaujimavy serial keby bol urobeny podla knihy. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Celý seriál má hodně televizní rozpočet, zároven chce být lehce inteligentní. Bohužel knihu se nejspíš nepodařilo naplnit. ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další hodně podprůměrný výplodek Netflixu. Celej seriál jsem sledoval zrychleně abych se neunudil k smrti, a poslední 2 díly jsem už jen proklikal. Závěrečné rozuzlení bylo po 6. díle už docela pravděpodobné, ale vzhledem ke konci to nebylo tedy úplně rozuzlení :-) Nasralo mě, že to nebyl nikdo z party, protože to díky tomu docela ztrácí smysl, ale tak fajn no. Doufám, že nebude druhá série, pac a pusu prosím víc ne.. [25 %] ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

No, mě osobně se miniserial líbil, příjemná podívaná. Nevím, mě Teda osobně vrah byl jasný téměř od začátku, nebylo to nějak těžké poznat (pro mě), ale neříkám seriál se snaží stále a dokola to házet na někoho jiného, ale vlastně proč ne, měli jste mít pocit jako ti studenti co to vyšetřují. Otevřený konec to je super, jestli opravdu vznikne druhá série, bude mít co nabídnout, když se to ne poděla jako většina druhých sérii :D za mě prostě film o puberťácích co hledají kdo zabil člověka, který je defakto sociálně trýznil, byl to jeden z nich, někdo jiný? Nebo dokonce on sám? No už kvůli tomu stojí za podívání, v nutnosti u toho můžete mejt nádobí, žehlit nebo cokoliv jiného. Za mě 9/10 ()

Reklama

Reklama