Reklama

Reklama

Česko hledá premiéra: Souboj hlavních kandidátů

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2021, 155 min

Obsahy(1)

Hlavní kandidáti na post premiéra – Andrej Babiš /ANO/, Petr Fiala /ODS/ a Ivan Bartoš /Piráti/ – ve velké předvolební debatě zodpoví i otázky diváků. (TV Prima)

Recenze (5)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Na chlup stejné jako první debata. Účast publika je naprosto zbytečná a rušivá, holt Prima. Vznikla z toho pak jen estráda pro pobavení, kde se všichni jen překřikují. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Když to tak člověk vidí, jaké osobnosti nám mají na další čtyři roky vládnout, člověku se z toho chce brečet a zvracet zároveň. Debata postavená na vytahování špíny jeden na druhého, hádání se, překřikování se, ničeho rozumného se divák nedočká, z programu jednotlivých stran se toho také moc nedozví, vlastně přemýšlím, pro koho se tyhle festivaly hrůzy dělají. Nikdo z přítomných nové voliče svým výkonem podle mě nezíská, akorát naštve ty rozhodnuté, aby raději nikam nešli. Oceňuji ale, že se zapojili i diváci, otázky diváků asi jako jediné zaujmou, byť některé vyjdou z úst politicky aktivních lidí, což celý nápad lehce kazí. Dále musím pochválit moderátory, ti odvedli poměrně dobrou práci, žádné velké skákání do řeči či zbytečné vměšování, z mého pohledu dobře odvedená práce. 1/10. ()

Rayen1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ona je to vlastně spíš komedie, kdy na sebe čtyři vemena řvou jeden přes druhýho, hážou na sebe špínu a hnůj a jak oni jsou svatý, na rozdíl od toho druhýho, kterej bere kde se dá. Přitom berou všichni všude stejně. Zasměju se tomu, ale pak mi dojde, že jedno z těch vemen bude zas v ČR vládnout nějakou dobu a udělá se mi zle. A je jedno, kdo z nich bude u koryta, všechny možnosti jsou velký špatný... ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická předvolební šaškárna, v čele s největším světovým lhářem Burešem., následovaným největším politickým kašparem Pitomiem zOkamůrou. A je fascinující (ironie) sledovat co všechno Pitomio Burešovi vyčítá, ale jak se už těší, až mu po volbách vleze do prdele že mu ani jeho japonský podpatky nebou vidět :-))) A na Burešovi je krásně vidět, že koho se bojí nejvíc, do toho se furt naváží. A pořád upozorňuje na to jak je von skvělej a jak jsou ostatní neschopný. Ubožák. ()

Artien odpad!

všechny recenze uživatele

Šaškiáda plná manipulací, lží, trapných výkřiků, (do jaké míry zasloužené?) dehonestace politiky bučícím publikem a nakonec i monetizaci formátu pořadatelem. Brrr ()

Reklama

Reklama