Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Donan a jeho otec Mike jsou drobnými podvodníky, pohybující se neustále na hranici zákona. "Idylka" je náhle a krutě přerušena ve chvíli, když je Mike náhodně usmrcen. Umírající otec pošle syna za nikdy neviděným strýcem. Ten se pohybuje jako stávkový maklér v losangeleském podsvětí, přičemž se od něj nepohne bláznivý psychopat Eddie. Jeho přítelkyní je "femma fatale" Dianne, která vždy hraje na dvě strany, podle toho, která je právě výhodnější. Netrvá dlouho a Joe se ocitne v nebezpečném trojuhelníku vášní a velkých peněz... (Intersonic)

(více)

Recenze (16)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Další pozapomenutá perlička z VHSkových devadesátek. Jemně bizarní příběh o podfukářích je sice trochu kostrbatý a nepříliš záživný, ale tohle béčko stojí za to vidět jednak kvůli jeho ryzí devadesátkové atmosféře, druhak kvůli hercům. Sympaťák Biehn, schizoidní kulečníkář Sheen, kráska Trigger, ale v první (i poslední) řadě starý mladý Cage, jehož kreace psychopata Eddieho je skoro stejně geniálně šílená, jako třeba jeho Peter Loew ve Vampire's Kiss a jeho další šílené role, které mu kdysi tak skvěle seděly. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ti Coppolové jsou ale zvláštní klan. Tak nevím, jestli si předem režisér Christopher Coppola se svým bráchou Nicolasem Cagem ujasnili, v jakém tónu se tento thriller má nést, ale jedno je jisté, Cage tu předvádí jeden ze svých nejvíc over-the-top hysterických výkonů kariéry. On tento film celkově je docela trefa vedle. Očividná inspirace filmy-noir nese příběh s voice-overem hlavního hrdiny (Michael Biehn) na vlně heist thrillerů à la „kde se stala chyba?“ klasickým směrem, ale pod nezkušeným režijním vedením a vrtkavým scénářem (pod nímž mimochodem s režisérem Coppolou není podepsán nikdo jiný než hlavní postava Zelené knihy, Nick Vallelonga) působí neskutečně naivně, roztěkaně a strojeně. Potom už vyvstává opravdu reálná otázka, kde se stala chyba. Deadfall (dobovými kritiky vtipně přejmenovaný na Dreadfall) je snímek, jehož přehnané ambice vysoce přesahovaly tvůrčí schopnosti režiséra. Přesto se tento film dá škodolibě užít. Třešničkou na dortu budiž scény, v nichž buď zasahuje náčiní zvukařů do záběru, nebo rovnou kamera zabírá kulisy pokoje v takovém úhlu, že je dlouho vidět chybějící strop. Možná nikdy jsem neviděl takovou fušeřinu s tak áčkovým a snaživým hereckým obsazením. ()

Reklama

acn 

všechny recenze uživatele

Tak to kurva ne! Pravda, tenhle film stojí úplně za hovno, co za hovno, za vyližprdel. Jenže to co předvádí Wicker Man Nicolas "KillingMeWontBringYourGodDamnHoney" Cage je naprostý zázrak. Ano, jsem milovníkem špatného herectví tohoto muže. Naprosto neuvěřitelné, WHAT AM I A FUCKING RETARD BABE? 4 hvězdy jen za něj, nekompromisně. SHUT THE FUCK UP BABE! Že Nic se dostal za hranici šílenství? Pche, on je ten, který herecké šílenství definuje. Pravda, není to takový poklad jako Not The Bees, ale kde tohle jinde můžete vidět? Třískání do matrace, které ani v ústavu pro naprosto šílené jedince neuvidíte, Nic řvoucí "FUUUUCK" v baru s tak gay parukou, že i Martin Maxa je vedle něho heterák první třídy. Zkrátka prdel neskutečná a povinnost pro všechny uchyláky mastící nad výkony Ghost Ridera. Mu a Tommymu Wiseau jednou postavím sochu z plenek. ()

weasel.p 

všechny recenze uživatele

Trochu abstraktní gangsterka, z který sem měl divnej pocit a některý scény úplně nepochopil, je tu částečně cítit "americká stará škola detektivek", postavy jsou tu zajímavý (souhlasím s ostatníma,že nejvíc se tu vyblbnul Cage) ale děj je prostě tak nějak mimo čas a realitu :). Nicméně to nebylo nejhorší. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Nicolas si zaslouží jednu hvězdu, Cage tu druhou. Ano, všechno to psycho brutal představení Eddieho bylo jediný kladný k hodnocení této hry k poblití. Hrozný herecký výkony - Biehn může být opravdu rád, že se zviditelnil v jedničce Téčka, pač to je absolutní neherec a nedá se na jeho úlisnej rypák koukat. Kamufláž v příběhu je laciná a předvídatelná. Navíc mi vůbec nejde do palice, jak se k tomuhle projektu přimotal i Charlie Sheen... No šílená krávovina! 45% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama