Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starosta Bagley chystá své město na návštěvu guvernéra, od kterého očekává příslib stavby nové dálnice. Aby na guvernéra udělal dojem, nařídí místnímu policejnímu šéfovi Magruderovi, aby na počest guvernéra založil novou pořádkovou jednotku. Politicky angažovaný Magruder chce starostu zesměšnit, a tak do policejního sboru přijme jen ty největší odpadlíky společnosti, opilce, úchyly a mešuge. Tihle rekruti se guvernérovi jistě budou líbit! (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k roku vzniku je inspirace Policejní akademií více než zřejmá, já bych se dokonce kvůli podobnosti celé zápletky nebál mluvit o béčkovém (a erotickém) remaku. V "Rekrutech" se opravdu svlíká kde kdo (tahle je nejlepší), což na druhou stranu je jedině dobře, moc důvtipu a humoru si tu totiž (navzdory vysokému hodnocení na ČSFD) neužijete. Některé scény jsou docela vtipné, ale herecké výkony považuji za tragické, film je složený z naprosto nesourodých a hlavně křiklavě účelových scén. Jako lehká erotická komedie z nostalgických 80´s ale svůj účel splní. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pre mna takj na urovni prvej Police Academy. jej popularitu som nepochopil, toto je len dobovy americky film, nic vynimocneho : 65 % ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Lepší než Policejní akademie ! Nápaditý a vtipný scénář, vesměs neznámí, ale dobří herci a přesná režie (Zielinski už se nikdy takhle nepřekonal). Je škoda, že film u nás zatím nebyl uveden. ()

Reklama

Reklama