Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatá dědička Stephanie Harperová musela bojovat o svůj život a postavení se svým manželem a bývalou přítelkyní Jilly. Nyní po sedmi letech Jilly znovu vejde Stephanii do života. Jilly po propuštění z vězení, kde si odpykávala trest za vraždu, odhaluje skutečnost, že obě rivalky jsou nevlastní sestry. Veškerý majetek však otec Harper odkázal pouze Stephanii, která nabídne Jilly odstupné. Ta v sobě nese nenávist k rodině a začne dělat vše pro získání celého dědictví. Novým mužem v životě těchto atraktivních žen je elegán Jake Sanders, jenž je bratrem Grega Marsdena. Sanders intrikuje a vnáší pochybnosti do harmonického vztahu Stephanie a šarmantního chirurga. Do děje zasahují i děti hlavní hrdinky, které mezitím vyrostly. Sarah řeší svůj citový vztah ke dvěma mladíkům a lehce nevyzpytatelný a chvílemi bezradný Dennis svými maléry matce hodně zkomplikuje život. Dramatický příběh bohaté dědičky Stephanie Harperové natolik diváky zaujal, že tvůrci natočili v roce 1986 toto volné pokračování. Děj znovu nabízí nelítostný zápas dvou žen, které spolu bojují o majetek, postavení i prestiž. Stephanii opět ztvárnila Rebecca Gillingová, roli Jilly však museli tvůrci přeobsadit – namísto Wendy Hughesové ji v nové řadě hraje neméně talentovaná Peta Toppanová. Melodramatický seriál ve stylu výpravné soap opery, jehož zpracování odpovídá době vzniku, nabízí i po letech nenáročnou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Je to sice jen další blbost o zbohatlících, ale oproti americkým seriálům podobného typu to alespoň autoři nenatahovali na několik stovek dílů. Díky omezenému počtu epizod má děj poměrně rychlý spád a určité napětí, čímž se stává koukatelným. Zápletka s arabským šejkem Amalem a jeho sestrou navodila trochu orientální exotiky a z kriminálnice Olivie usmrcené jedovatým hadem v koupelně jsem měl hodně dlouho noční můry. Dodnes mám unikátní MC nahrávku se závěrečným dílem ve dvojhlasém rychlodabingu z ČT z roku 1994.:) 40% ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Teď budu hodně sentimentální, ale na tomhle seriálu jsem vyrostl. Jak já to žral a na každý díl se nehorázným způsobem těšil. ANo vím, možná někomu přijde jako naprostý odpad, ale pro ty kteří na tomto seriálu neujížděli dříve, dnes již nepochopí. Klidně bych dal i 5 hvězd, ale to by si někdo mohl myslet, že jsem se zbláznil. V dané době bych dal klidně i 5 hvězd. Příběh byl dokonale zamotaný a Rebecca Gilling v té době docela baba, je pravda, že když jsem seriál viděl dnes docela jsem se zhrozil kdo se mi dřív líbil, ale i tak to má pořád své kouzlo.Jednoznačně silné 4 puntíky. ()

Reklama

Ruffus83 

všechny recenze uživatele

Na Dallas po australsku vzpomínám. I když seriál nebyl ničím světoborný - ani z hlediska děje, ani z hlediska dialogů, měl (aspoň podle mě) svoji sílu a ta spočívala, jak už to tak bývá, v jednoduchosti. Scénář i postavy byly totiž naprosto jednoduše dané, vyprofilované - zkrátka učebnicový boj dobra se zlem. Ukázkově zlá Jilly, která měla na hlavě každým dílem větší klobouk, příkladně slizký Sanders a téměř andělská Stephanie se svými rozčepýřenými dětmi. A do toho fousatý doktor-zachránce jakožto prototyp správného chlapa anebo ´ajťačka´ Cassie s brýlemi a výstřihem velkým jak Austrálie. A všichni v nejnovější módě 80.let a v kancelářích bez počítačů. Joo, tenhle seriál měl svůj šmrnc. Závěrečná epizoda se scénou na schodech, kde je Sanders střelen a pro lásku ke Stephanii umírá, je nezapomenutelná... Navíc seriál provází padnoucí hudba od B.Maye (Queen). Austrálie musí být krásná země a já tento seriál hodnotím 4 hvězdami - 3 za kvalitu a 1 za celkovou nostalgii z té doby. Rád se zase někdy do Edenu vrátím... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, kdysi měl tenhle seriál ohromné kouzlo a sledoval ho snad každý, kdo chytal doma polskou TV. Ale dneska si při pohledu na něj říkám: "Proč?" Vždyť je to stejně, ne-li více odtažité a uhozené, jako americké seriály typu Dynastie a Dallas. Ty 3 hvězdičky jsou za sentimentální vzpomínky na minulé časy. ()

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a dost slušně natočené pokračování seriálu. Hodně nových postav, hodně promíchané osudy všech zúčastněných. Pamatuji si, jak jsem se nemohla dočkat dalšího dílu, když ten předchozí zrovna v tom nejlepším skončil. Jo byly do prima časy. Dneska si vše najdeme na internetu a nemá už to takové kouzlo jako kdysi. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama