Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatá dědička Stephanie Harperová musela bojovat o svůj život a postavení se svým manželem a bývalou přítelkyní Jilly. Nyní po sedmi letech Jilly znovu vejde Stephanii do života. Jilly po propuštění z vězení, kde si odpykávala trest za vraždu, odhaluje skutečnost, že obě rivalky jsou nevlastní sestry. Veškerý majetek však otec Harper odkázal pouze Stephanii, která nabídne Jilly odstupné. Ta v sobě nese nenávist k rodině a začne dělat vše pro získání celého dědictví. Novým mužem v životě těchto atraktivních žen je elegán Jake Sanders, jenž je bratrem Grega Marsdena. Sanders intrikuje a vnáší pochybnosti do harmonického vztahu Stephanie a šarmantního chirurga. Do děje zasahují i děti hlavní hrdinky, které mezitím vyrostly. Sarah řeší svůj citový vztah ke dvěma mladíkům a lehce nevyzpytatelný a chvílemi bezradný Dennis svými maléry matce hodně zkomplikuje život. Dramatický příběh bohaté dědičky Stephanie Harperové natolik diváky zaujal, že tvůrci natočili v roce 1986 toto volné pokračování. Děj znovu nabízí nelítostný zápas dvou žen, které spolu bojují o majetek, postavení i prestiž. Stephanii opět ztvárnila Rebecca Gillingová, roli Jilly však museli tvůrci přeobsadit – namísto Wendy Hughesové ji v nové řadě hraje neméně talentovaná Peta Toppanová. Melodramatický seriál ve stylu výpravné soap opery, jehož zpracování odpovídá době vzniku, nabízí i po letech nenáročnou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, kdysi měl tenhle seriál ohromné kouzlo a sledoval ho snad každý, kdo chytal doma polskou TV. Ale dneska si při pohledu na něj říkám: "Proč?" Vždyť je to stejně, ne-li více odtažité a uhozené, jako americké seriály typu Dynastie a Dallas. Ty 3 hvězdičky jsou za sentimentální vzpomínky na minulé časy. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Seriál navazující na dva roky starší miniseriál, v kterém byla modelka nucena podstoupit plastickou operaci a vrátit se mezi lidi, kde žila bez toho, aby znali její skutečnou identitu. Tentokrát se snaží udržet svou modelingovou firmu nad vodou a udržet si vlastnictví svého panství, Edenu. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem to viděla, bylo to tak trochu napínavé jak si "pohrávala" se svým manželem, který ji chtěl zabít, ale neměla jsem z toho nijak zvlášť dobrý pocit. Vzhledem k tomu, že jsem tenkrát ze zvědavosti vydržela až do posledního dílu dávám dvě hvězdičky, teď v této době bych si Návrat už nepustila, brrr ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Je to sice jen další blbost o zbohatlících, ale oproti americkým seriálům podobného typu to alespoň autoři nenatahovali na několik stovek dílů. Díky omezenému počtu epizod má děj poměrně rychlý spád a určité napětí, čímž se stává koukatelným. Zápletka s arabským šejkem Amalem a jeho sestrou navodila trochu orientální exotiky a z kriminálnice Olivie usmrcené jedovatým hadem v koupelně jsem měl hodně dlouho noční můry. Dodnes mám unikátní MC nahrávku se závěrečným dílem ve dvojhlasém rychlodabingu z ČT z roku 1994.:) 40% ()

Právnička 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších seriálů s celkem zajímavým dějem - ale pouze zhruba do poloviny dílů. Po první "pomstě" bych klidně celý seriál ukončila, protože pak už se dostává na hodně nízkou úroveň seriálů typu Dynastie... ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Teď budu hodně sentimentální, ale na tomhle seriálu jsem vyrostl. Jak já to žral a na každý díl se nehorázným způsobem těšil. ANo vím, možná někomu přijde jako naprostý odpad, ale pro ty kteří na tomto seriálu neujížděli dříve, dnes již nepochopí. Klidně bych dal i 5 hvězd, ale to by si někdo mohl myslet, že jsem se zbláznil. V dané době bych dal klidně i 5 hvězd. Příběh byl dokonale zamotaný a Rebecca Gilling v té době docela baba, je pravda, že když jsem seriál viděl dnes docela jsem se zhrozil kdo se mi dřív líbil, ale i tak to má pořád své kouzlo.Jednoznačně silné 4 puntíky. ()

svorad odpad!

všechny recenze uživatele

Vidět jeden a půl dílu úplně stačilo ... "Mami, víš určitě, že Jack není tvůj syn? - Ano, teď jsem si už jistá!" ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Seriál o bohaté dědičce, kterou prospěchářský manžel shodí mezi krokodýly a ona se vrátí po plastice jako super kráska, která se jde pomstít byl ve své době celkem legendární australský seriál ( to ještě nevyskočil Krokodýl Dundee z buše ) ale druhá řada je překombinovaná slátaniná ( tentokrát se mstí bratr manžela hlavní hrdinky ) která vypadá jako 350. až 380. díl Dynastie. Dvě hvězdy za mrchu Gill a komické osmdesátkové účesy. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Slušné - velmi slušné ... Silné a velmi hezky vykreslené charaktery ... v záplavě dnešních sr... a komiksáků o ničem ... něco pořádně chytlavého a koukatelného ... ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

"Až mi porodíš syna, tak tě zabiju." Být scénáristou, nechal bych povraždit polovinu postav hned v prvním díle a k tomu navrch několik budov vyhodit do povětří. Kdyby se z celého seriálu udělal dvoudílný celovečerní film, každý o stopáži 105 minut, bylo by to o něčem jiném. Takhle to bylo hodně nastavované, rozvláčné. Dialogy občas stupidní, zvláště pokud šlo o milostné vztahy - ty bych z toho úplně vynechal a soustředil se na souboj hlavních postav. Spojení dramatu a červené knihovny prostě v tomto případě nefungovalo (a není divu). Kdyby šlo jen o dramatický nebo řekněme dobrodružný seriál natočený tak, jak jsem napsal, mohl to být nadprůměr. - "Ty budeš vonět po růžích, i kdybys spadla do hnoje!" ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Ze silného příběhu o pomstě se stala australská verze Dallasu a Dynastie. Skoro všechny postavy se během sedmi let přetransformovali nejen do naprosto fyzicky odlišných typů - ale hlavně charakterů. Z nosaté ošklivky Sarah je najednou kráska s plochým ciferníkem a z rozklepané alkoholičky Jilly nepodobná superbestie, která by si Alexis z Dynastie dala k snídani. A tvůrci jaksi zapomněli, že Stephanie měla vždycky hnědé oči, ač byla její představitelka modrooká. Takže když si hrála na Taru, jakože si nasazovala modré čočky, ale ve skutečnosti si sundávala ty hnědé. A v tomto volném pokračování má Stephanie oči jako azur. No ale už za ty Jillyny stále se zvětšující klobouky to stálo zato sledovat. ()

Reklama

Reklama