Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatá dědička Stephanie Harperová musela bojovat o svůj život a postavení se svým manželem a bývalou přítelkyní Jilly. Nyní po sedmi letech Jilly znovu vejde Stephanii do života. Jilly po propuštění z vězení, kde si odpykávala trest za vraždu, odhaluje skutečnost, že obě rivalky jsou nevlastní sestry. Veškerý majetek však otec Harper odkázal pouze Stephanii, která nabídne Jilly odstupné. Ta v sobě nese nenávist k rodině a začne dělat vše pro získání celého dědictví. Novým mužem v životě těchto atraktivních žen je elegán Jake Sanders, jenž je bratrem Grega Marsdena. Sanders intrikuje a vnáší pochybnosti do harmonického vztahu Stephanie a šarmantního chirurga. Do děje zasahují i děti hlavní hrdinky, které mezitím vyrostly. Sarah řeší svůj citový vztah ke dvěma mladíkům a lehce nevyzpytatelný a chvílemi bezradný Dennis svými maléry matce hodně zkomplikuje život. Dramatický příběh bohaté dědičky Stephanie Harperové natolik diváky zaujal, že tvůrci natočili v roce 1986 toto volné pokračování. Děj znovu nabízí nelítostný zápas dvou žen, které spolu bojují o majetek, postavení i prestiž. Stephanii opět ztvárnila Rebecca Gillingová, roli Jilly však museli tvůrci přeobsadit – namísto Wendy Hughesové ji v nové řadě hraje neméně talentovaná Peta Toppanová. Melodramatický seriál ve stylu výpravné soap opery, jehož zpracování odpovídá době vzniku, nabízí i po letech nenáročnou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a dost slušně natočené pokračování seriálu. Hodně nových postav, hodně promíchané osudy všech zúčastněných. Pamatuji si, jak jsem se nemohla dočkat dalšího dílu, když ten předchozí zrovna v tom nejlepším skončil. Jo byly do prima časy. Dneska si vše najdeme na internetu a nemá už to takové kouzlo jako kdysi. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, kdysi měl tenhle seriál ohromné kouzlo a sledoval ho snad každý, kdo chytal doma polskou TV. Ale dneska si při pohledu na něj říkám: "Proč?" Vždyť je to stejně, ne-li více odtažité a uhozené, jako americké seriály typu Dynastie a Dallas. Ty 3 hvězdičky jsou za sentimentální vzpomínky na minulé časy. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem to viděla, bylo to tak trochu napínavé jak si "pohrávala" se svým manželem, který ji chtěl zabít, ale neměla jsem z toho nijak zvlášť dobrý pocit. Vzhledem k tomu, že jsem tenkrát ze zvědavosti vydržela až do posledního dílu dávám dvě hvězdičky, teď v této době bych si Návrat už nepustila, brrr ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Je to sice jen další blbost o zbohatlících, ale oproti americkým seriálům podobného typu to alespoň autoři nenatahovali na několik stovek dílů. Díky omezenému počtu epizod má děj poměrně rychlý spád a určité napětí, čímž se stává koukatelným. Zápletka s arabským šejkem Amalem a jeho sestrou navodila trochu orientální exotiky a z kriminálnice Olivie usmrcené jedovatým hadem v koupelně jsem měl hodně dlouho noční můry. Dodnes mám unikátní MC nahrávku se závěrečným dílem ve dvojhlasém rychlodabingu z ČT z roku 1994.:) 40% ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

"Až mi porodíš syna, tak tě zabiju." Být scénáristou, nechal bych povraždit polovinu postav hned v prvním díle a k tomu navrch několik budov vyhodit do povětří. Kdyby se z celého seriálu udělal dvoudílný celovečerní film, každý o stopáži 105 minut, bylo by to o něčem jiném. Takhle to bylo hodně nastavované, rozvláčné. Dialogy občas stupidní, zvláště pokud šlo o milostné vztahy - ty bych z toho úplně vynechal a soustředil se na souboj hlavních postav. Spojení dramatu a červené knihovny prostě v tomto případě nefungovalo (a není divu). Kdyby šlo jen o dramatický nebo řekněme dobrodružný seriál natočený tak, jak jsem napsal, mohl to být nadprůměr. - "Ty budeš vonět po růžích, i kdybys spadla do hnoje!" ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama