Reklama

Reklama

Saloum

  • Francie Saloum
Trailer 2

Obsahy(1)

Trojici žoldnéřů, která si říká Banguiovy hyeny, se podaří polapit drogového dealera i s jeho kořistí v podobě zlata a velkorysých zásob narkotik. Společně se svým rukojmím prchají do Dakaru, jenže kvůli poruše letadla jsou nuceni přistát v tajuplné oblasti zmítané násilím a nadpřirozenými silami. Ve snaze nepoutat na sebe pozornost se ukryjí v osamoceném turistickém středisku, ale s příchodem tajemné neslyšící dívky a podezřívavého policejního kapitána jim hrozí odhalení. V prokletém kraji totiž máloco zůstane utajeno. Hybridní senegalský snímek na pomezí krimi thrilleru, mysteriózního hororu a spaghetti westernu zaujme mrazivou atmosférou, výraznou kamerou i divokými výbuchy akce. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (3)

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Mozek, svaly a čáry v africkém A-Teamu. Vizuálně to vypadá velmi dobře a režisérova zkušenost z reklam se nezapře. Ale  moc se o akci mluví a málo koná. Přesto mnohonásobně lepší než Leonor. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Akční krimithriller s westernovým půdorysem a hororovým finále na mě ze začátku působil nadějně dynamicky. Jenže mu to dlouho nevydrželo. Takže nakonec jen tajemný závan exotiky ze země, kde zřejmě všichni drsňáci ovládají znakovou řeč. Škoda, že se tu více mluví (znakování nevyjímaje), než děje. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Málo věcí, ve které u exotických žánrovek doufáte, a plno věcí, kterých se u exotických žánrovek obáváte. Vypadá to hnusně a je to nuda. (56th KVIFF) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama