Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedna velká road movie s mrtvolou v autě a milostným trojúhelníkem. V baru vás svádí sexy dívka, o chvíli později se zamilujete do její matky a vzápětí máte mrtvolu v autě, které vám někdo ukradne... Bláznivá road movie se zamotaným milostným trojúhelníkem a sexy Angelinou Jolie... (oficiální text distributora)

Recenze (18)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Divny film s mnozstvom znamych hviezd, ale nikto tu nic extra nepredvedie. Pokial nepocitam prsia Angeliny Jolie. Tie boli spickove. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Trochu uletený film, pri ktorom som sa ale miestami dobre bavil. Zaujal ma hlavne herecký výkon Anne Archer, no výborne zahrali aj Angelina Jolie, Alfred Molina a Michael Biehn. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Myslíte si, že už nemůžete udělat nic hloupého ? Ale nebojte, i kraviny jsou dobrý. Příchod Angeliny Jolie na scénu nás nenechá na pochybách, že je to kočka. Pistole na přední straně trička, minisukně a ten její úžasný pohled - dokonalá. Terasa na střeše mobilního baráku je nádherně romantická....už jen tanec. Hezká dcera Ellie ( Angelina Jolie ) nádherná matka Julie ( Anne Archer ) - bude to zajímavá jízda ? Ale holky mají něco za lubem a tak čekejme i zápletku. Road movie se spoustou pěkné hudby ( Country, Disco i Heavy Metal ) se nakonec stala jen průměrnou jízdou. Mohlo to být lépe zpracované a i ta hudba se ke konci nějak ztratila?. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo. Tolik bláznivých postav v jednom filmu se hned tak nevidí. Anne Archer a Michael Biehn byli neuvěřitelní. Anne se neustále tvářila jako, že neumí do pěti počítat a Michael zahrál pěkného psychopata. Ona ani postava kovboje pracujícho v pneuservisu, kterého hrál Peter MacNicol, nebyla normální. Když to vezmu kolem a kolem, tak tady nebyl normální nikdo. Každá postava byla nějakým způsobem bláznivá a každá sem zapadla jako kulička do jamky. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Trochu střeštěná road-movie s začínající Angelinou. První polovina řešící milostný trojúhelník nudnější, za to druhá půlka více bláznivá. Známí herci ale moc mě to nezaujalo. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jediný problém filmu je asi to, že vlastně o ničem nevypráví. Koukatelný ano, nic však nezanechá. Motivy jednání postav neznámé. 55% ()

desolator6 

všechny recenze uživatele

Najnepochopiteľnejší dej a zvraty ako som kedy videl. Pani z "mobilneho domu" bola na 100% na drogách (podľa hlášok). Absolútne neviem či film mal dej, ako som sa mal knemu dostať a čo mi chcel povedať. Úvodná romantika a záverečný paintballový granátomet? WTF? Do riti, už je tích blbích filmov v poslednej dobe na mňa moc!!! ()

Lasombra 

všechny recenze uživatele

Začátek snímku vypadal docela slibně. Ale ze slibně vypadající prvotní zápletky se nakonec nevymotalo nic. A herecké výkony? Hodně podprůměr. Trojku dávám, jen tomu chlápkovi s kampiónem a sexy Angelině. ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Neva, že je film uletený, ale unikol mi humor, ktorý by mala zrejme komédia mať. Film som si vybrala len kvôli Angeline a tá našťastie nesklamala. Bláznivá, sexi, proste Angelina. ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

V každém životě herce/herečky dochází ke zvratu (ve většině případů), který může znamenat pokles k méně kvalitním výkonům či k pozitivnímu posunutí ve své kariéře. Tady nastává zlom pro Angelinu Jolie mířící blíž k profesionalitě. Za mě asi první film od začátku Angeliny kariéry, na který se dalo koukat, aniž by mi čas utíkal jako hodina němčiny. ()

tucnak 

všechny recenze uživatele

Nepochopila jsem chování ani jedné z postav a navíc postava hlavní, slizký Al, mi byla nesympatická až k nesnesení. Jediné, co tu můžu hodnotit kladně, jsou Angelinina prsa. Ta to vytáhla na jednu hvězdičku. ()

pallok 

všechny recenze uživatele

Premýšľam, komu bol určený tento film? Mládeži nie, stáreži vôbec, väzňom, vojakom? Americkej inteligencii, či filmovým fajnšmekrom z Divokého západu? Zatiaľ mi vyšlo len jediné - fanúšikom Angeliny. ()

Reklama

Reklama