Reklama

Reklama

Acapulco

(seriál)
Trailer
USA, (2021–2024), 14 h 3 min (Minutáž: 26–36 min)

Hudba:

Bo Boddie
(další profese)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

V roce 1984 se Máximu Gallardovi splní sen, když dostane zaměstnání snů v Las Colinas, nejvyhledávanějším resortu Acapulca. Brzo ale zjistí, že práce v resortu bude mnohem složitější, než si představoval. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Takový feel-good seriál. Není to nějak třeskutě vtipné, spíš se u toho člověk tak usmívá. Jediná otravná postava je ten kluk, ten mi svým přehráváním lezl strašně na nervy. Naštěstí ho tam není tolik. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Krásný oddychový letní komediální seriál se špetkou romantiky a dramatu. No a další srdcovka od Apple TV+. Je to prequel 5 let starého Milovníka po přechodu s Eugenio Derbezem, který je tu jako vypravěč. Některé věci tam úplně nesedí, tak je to spíše volně inspirováno. Má to asi 5 hodin, tak je to na delší večer. Už delší dobu mi někde tak nesedla romantická linka. A hlavně si ani nepamatuju tak milou letní komedii ani mezi filmy. Snažil jsem se být s hodnocením objektivnější, ale vlastně tomu není co vytknout. 9/10 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Acapulco je středně zábavná jednohubka o tom jak Eugenio Derbez vypráví svému synovci o tom jak za mlada pracoval v hotelu a postupně se v něm snažil někam vypracovat,stihl se zamilovat atd atd.Čistá komedie to úplně není,protože opravdu funkčního humoru je tu pomálu,ale jako celek neurazí,nicméně ani nijak extra nenadchne.Apple má ve své stáji podstatně lepší kousky...60% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Eugenio Derbez už mě párkrát dokázal přesvědčit o tom, že dokáže navodit neskutečně příjemnou komediální náladu. Škoda, že v seriálu Acapulco se mu to ani moc nepovedlo. Jeho role je vedlejší a víceméně vyprávěcí, což je hodně málo na to, že tvůrci na něj lákají i v plakátu. Příběhově je Acapulco sice fajn, ale pořád na takové té mezi tří hvězd, kde odpočinek se snoubí s průměrem. Komediální seriál, který má všeho až moc s mírou. Shlédnout ho ale přitom nebyla ztráta času. ()

whale 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, který má v sobě něco z filmu Obsluhoval jsem anglického krále a seriálu Red Oaks. Eugenio Derbez tady hraje převážně roli vypravěče, ale nic to neubírá na kvalitě seriálu, neboť vypráví "svůj příběh". Ps: a navíc je vtipný... ()

Galerie (193)

Reklama

Reklama