Reklama

Reklama

Savage Vengeance

  • USA Savage Vengance (více)

Obsahy(1)

Na začátku můžeme vidět dívku Jennifer, kterak se vydala na procházku do přírody. Při relaxaci si však nevšimne příchodu čtyř mladíků, kteří jí postupně znásilní. Když se holka vylíže ze všech svých šrámů na těle i na duši, rozhodne se pro krvavou odplatu (ten příběh jistě znáte). Jennifer nikdy za své činy nebyla policií odsouzena, protože všechno bylo bráno jako zabití v sebeobraně. Nyní po pěti letech se vydává se svou kamarádkou Sam na venkov, aby si obě odpočinuly v lesní chatě. Obě dívky se v malém obchůdku seznámí s Tomym a Dwaynem. Sam s nimi chvíli flirtuje, a to neměla dělat. Nadržení chlapi si chtějí trochu povyrazit a dvě osamocené dívky jsou pro ně lákavou kořistí. A jak to dopadne? (SOLOM.)

(více)

Recenze (6)

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočné turbulencie - kto čakal dôstojné pokračovanie originálu , tak si obtrel bradu o betón. Je to filmový výsmech , ktorý ťažkotonážne parazituje na kultovke.. Nikto , kto sa akcie zúčastnil , nebol pri vedomí a výsledok tomu zodpovedá. Filmová skúsenosť , ktorú nehodnotím. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli zde byla uvedená jistá Vickie Kehl, ale nenechte se mýlit. Jde pouze o pseudonym známé Camille Keaton, která si zahrála i v původním snímku. Zřejmě se však styděla za svou účast zde a já se jí ani nedivím, tak si vymyslela nové jméno. Její maličkost je však jediným světlejším bodem v celé této tragédii. To myslím doslova a to ještě výraz tragédie je slabé slovo. Snímek postrádá jakoukoliv atmosféru a o napětí se ani nedá mluvit. Scénář je plný nelogických scén a tragických výkonů. Sice je zde k vidění hned několik znásilnění, ale ve stylu amerických erotických filmů. Tudíž všichni zůstali oblečení v kalhotách a pouze ženská herečka vřeští jako pavián. Pro trochu zpestření jí jde tu a tam vidět poodhalené ňadro. K vidění je zde i několik pokusů o gore scény, které ovšem díky své gumovosti za moc nestojí. Ale tak alespoň trošku oživili jinak totálně nudnou podívanou, kterou už v životě nechci vidět. Pokud můžu poradit, tak od tohoto paskvilu držte ruce co možná nejdál. ()

Reklama

drkaldj odpad!

všechny recenze uživatele

Toto někdo natočil jako normální seriózní (nebo televizní) film? Kvalitou je to pod úrovní studentských filmů. Absolutně nic tady nefunguje. Scénka se znásilněním je natočená jako snad nejhorší sexuální scénka co jsem kdy viděl (doopravdy přes oblečení?). Vtipné je i to, že přes krátkou stopáž jsem se nudil a spousta scének je zbytečných a šly by dost zkrátit (ale na druhou stranu by šlo několik pasáží natáhnout). Některé filmy jsou záměrně špatné, ví to a dělají si z toho svým způsobem legraci. Ale film který je špatný a přitom se bere vážně, je katastrofa sledovat a opravdu to bolí. ()

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle měl být nějaký "remake" nebo snad volné pokračování proslaveného, na svoji dobu ultranásilného exploitation horroru I Spit on Your Grave (1978). Každopádně pokud někdy někdo tvrdil, že I Spit on Your Grave nebo Last House on the Left (1972) jsou amatérky natočená a ztvárněná filmová díla, tak o filmovém umění neví vůbec nic a nedokáže si představit, jakých odpadů je filmová kamera schopna schřoustat a následně vyplivnout ... A tahle ubohá hovadina je tím právě důkazem ... Já nebudu ani popisovat děj nebo tak něco, ale ten film byl asi natočen nějakou videokamerou za jeden nebo pár dní. Sice se v něm furt znásilňuje, ženský řvou jak pominutý, ale chlápci si ani jednou nesundají kalhoty, stejně tak nějak neřeší, aby se strhali z těch ženských ... A takových megakixů je zde vrchovatě a furt dokola!! To prostě vám připadne, že si snad někdo z vás a vaší inteligence, případně postřehu dělá drsnou srandu. Cammile Keaton je pořezána na hrudníku nožem (vykradená scéna z Last House on the Left ...), ale za chvíli běhá s motorovou pilou po lese, košile rozhalená, po pořezání ani stopy ... Prostě něco neuvěřitelně příšerného ... Jsou zde nějaké gore, ty jsou ještě docela povedené, ale to ten film nezachrání. Camille Keaton zde skutečně hraje, jenže má už svůj věk, takže z krásné štíhlé dívenky je mamina v letech se zadkem jak almarou a z jedniček má aspoň "pěkně prověšené trojky" ... Úplně je mi té ženské líto, že se zaprodala do natočení něčeho tak otřesného, kdyby natočila regulérní porno, bral bych to mnohem líp než tohle ... Takže vidět nebo nevidět??!! Ale jo, podívejte se na to ... Ať už příznivci exploitationů, tak běžní diváci, ať vidíte, co jsou lidé schopni natočit a vyprodukovat. Film trvá asi 64 minut a i tak jsem od něj jednou musel odejít a něco kutit, abych se prostě vzchopil do druhé poloviny... Nuda, trapnost, ubohost ?... Vše dohromady ...asi ... ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Nudný amatérsky trash nerešpektujúci ani základné pravidlá ľudského správania, tobôž nie exploitu. Prekvapením je, že sa na film podarilo nahovoriť aj Camille Keaton (Jennifer z pôvodného I SPIT ON YOUR GRAVE). Rape & revenge bojovníčka má však len jedny nervy a aspoň nejaké tie zbytky hrdosti a tak pod režijným vedením (improvizáciou) Donalda Farmera opúšťa nakrúcanie ešte pred jeho ukončením. Čo ale na druhej strane zas tak prekvapujúce nie je, keď sa pozrieme na nekvalitu snímku. Záchrana a vykúpenie je len čiastkové. Hereckú škvrnu už nie je možné zmazať. Zhruba hodinu trvajúca beznádej trpí aj v tejto skromnejšej minutáží nudou a nedostatkom obsahu. Asi aj preto sa hluché miesta vypĺňajú barovými vystúpeniami lokálnych kapiel, čo má za cieľ sa hlavne dostať dĺžkou aspoň na klasickú VHS hodinku. PS – film bol natočený ešte v roku 1988. Odklad v podobe vydania a distribúcie sa pripisuje produkčnému chaosu výroby, zaplátaní diery po Camille Keaton, úpravami a licenčným a právnym problémom, ktoré súviseli s originálnou verziou Meira Zarchiho z roku 1978. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama