Reklama

Reklama

Gefangene Frauen

  • USA Island Women (více)

Obsahy(1)

V nejmenované jihoamerické zemi v soutěži krásy mizejí krásné Evropanky a jsou zadržovány proti své vůli pro práci v tamějších nevěstincích, poté jsou odvezeny na nějaký ostrov, kde podléhají sexuálním a sadistickým praktikám místních dozorkyň a vyšinutého doktora. Obzvlášť přítelkyně prezidenta je k děvčatům krutá. Tento film obsahuje spoustu sexu a skupiny nahých a erotických scén. (Karlos80)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak jo, Karel Chrocht alias Karlos80 je fundom Joea Dallessandra, a ten mal vzdy androgynni ymidz a nejednoznacnu orientaciu medzi buznou a heterakom. Ludovo - nikdy nevedel, ci je buzna alebo heterak. Tak preto Karel Chrocht dal len 2 spunty. Mne sa to videlo podstatne viac, nahe zenske na urovni, herecky sa teda nesmeli hanbit. Ten nahy suboj bol odrzku, mne teda prisiel hodne uchylny. Jo ale celkovo dobry film, ked baby utiekli z veznice, tak utiekli nahe, a ked aj chlapci sa zjavili, tak sex bol hetero, a to ja hlasam : sex a manzelstvo musi byt len hetero. V Europe sa to evidentne netocilo, prostredie bolo hodne exoticke - tipujem nejaku Strednu Ameriku : 65 % ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle tom evropském WIP trashu bylo víc nahotinek a sexu na metr krychlový než v jiných, né teď vážně dívky tu normálně chodili nahé, spali a nakonec v rouše Evině i utekli bez zbraní prostě jen tak...a sice ve složení Rita, Rosi a Lisa (všecky tři bejvalé prostitutky) ,navíc nutno podotknout že blondýnce Ritě ( Brigitte Lahaie) to tu opravdu slušelo a měla zároveň asi i nejlepší postavu. Eric Falk (známý z filmu "Ilsa The Wicked Warden") jeden ze strážců se tu navíc i několikrát vyloženě ztrapnil, nejenže prohrál zcela potupně v souboji se ženou v cirku, ale vůbec vypadal tak nějak toporně, včetně přiblblého výrazu v obličeji, při mrskání vězeňkyně ale i při souloži (s Karine Gambier), kde navíc, no to musíte vidět... Jinak klasika scénář, zavření, nějaké ty zvrhlosti (i když tady jich skutečně moc nevidíme, jen nějaké to slabé zmrskání a kropení hadicí) a následný útěk a nakonec i nečekaný zvrat v politických událostech v podobě vojenského převratu a překvapivé vystřídání pozic..Úchylácký doktor vystřihující a lepící s nahotinky byl taky dobře vyšinutý:-) Vše to bylo točeno někde v Jižní Americe v nějaké banánové republice...Režisér Erwin C. Dietrich byl navíc i autor scénáře. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama