Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Yuki Yuna, Togo Mimori, sestry Inubozaki Fu a Itsuki. Čtyři kamarádky, spolužačky a zároveň i členky klubu dobrovolníků. Říkají si „Klub hrdinů“ a po vzoru svého názvu se tak i chovají. Jejich cílem je totiž nezištně pomáhat a dělat ostatním lidem radost. Nebo to tak alespoň na první pohled vypadá. Jak se totiž jednoho dne ukáže, pravda je mnohem zásadnější. V průběhu vyučování se totiž dívkám objeví na telefonech varování z aplikace, kterou jim nejstarší Fu bez jakéhokoli vysvětlení nakázala si stáhnout ihned, jakmile do klubu vstoupily. Nyní se od Fu dozví proč. Kolem všech dívek se zastavil čas a byly vtaženy do ochranné bariéry, jejímž tvůrcem je Shinju-sama – kdosi, kdo dívky vybral, aby právě v oné bariéře bojovaly s nepřáteli a chránily tak svět. A právě ona aplikace jim má pomáhat. Díky ní jsou totiž schopné aktivovat své schopnosti a přetransformovat se tak v magické bojovnice s nadpřirozenou mocí. (EMIA)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

Čtyři mladá děvčátka mají v rámci své školy založený klub hrdinů (nebo spíš asi hrdinek), v rámci kterého pomáhají ostatním s různými problémy, zhruba v polovině první episody se však přesunou do jakési šíleně barevné dimenze, kde se dozvíme, že byly vybrány aby chránili náš svět před zničením tím, že budou bojovat proti různým příšerám (které ale nevypadají skoro vůbec příšerně) s pomocí nadpřirozených schopností, které získají spuštěním aplikace v mobilu... Není to vysloveně špatné, animace je hezká, je to barevné a je jasné, že to bude hodně o přátelství a odvaze a kdybych byl mladá dívka věkem tak 10-15 let tak by mě to asi nadchlo, ale protože jsem muž a skoro už ve středních letech, tak můžu konstatovat, že je to roztomilé, i když ne tím způsobem, který by mě lákal. Viděny dvě episody a možná se k tomu někdy vrátím... ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Jako ono je to strašně cute... a power of friendship shit... ale taky je to meh a nuda...není to nejhorší, ale nic nového pod sluncem taky ne ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Postava Inubozaki Itsuki v průběhu seriálu několikrát vykládá tarotové karty. Jedná se o sérii „Waite-Smith“, kterou ilustrovala známá britská umělkyně, ilustrátorka, spisovatelka a okultistka Pamela Colman Smith (1878–1912). Karty s jejími ilustracemi byly poprvé publikovány v Anglii v prosinci roku 1909. (EMIA)

Reklama

Reklama