Reklama

Reklama

Vezmeš si mě?

(TV film)
  • USA Something Borrowed, Something Blue (více)

Obsahy(1)

Sú tri a ich súčasné vzťahy sú príliš krehké na to, aby sa pokazili. Monikina (Connie Selleca) najlepšia priateľka Eve (Twiggy) je zasnúbená so senátorom (Ken Howard), ale má problém. Vystopuje ju jej bývalý milenec. Monikina priateľka číslo dva Teri (Shawnee Smith) by tiež bola najradšej, keby žiadna minulosť neexistovala. Potom, ako utiekla z domu, musela ponúknuť vlastné dieťa na adopciu. Dieťa sa ukázalo ako nepočujúce a jeho otcom bol kňaz. A jej snúbencovi Rickymu sa to vôbec nepáči. No a Monikine predstavy o láske tiež nie sú práve tie najzhodnejšie s predstavami jej nastávajúceho...Všetky tri plánujú vďaka módnemu časopisu spoločnú cestu do Austrálie... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk se asi vážně učí celý život, mnohdy i za pomoci těch nejnepravděpodobnějších příkladů. Jako byl kupříkladu pro mě tento film. Ukázal mi, že špatný, ale opravdu špatný film se dá zpatlat i bez smrtících mlžů, plžů, hlavonožců a ryb. (Promiňte mi tu mírnou reklamu Jarka... :-) ) ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Utajený porod, běsnící maniak a trampoty s láskou. Super film? Kdepak. Jen další z amerických telenovel tentokrát zkrácených do dvou (nekonečně dlouhých) hodin. Celé je to předvídatelné a ani jeden z těch tří příběhů vlastně není nijak zvlášť zajímavý. Snad kdyby to dali do tří různých filmů, tak snad. I když - chtěla bych ty tři filmy vidět? Musím říct, že nechtěla. PS: Proč je film přeložený jako Vezmeš si mě? Protože tahle věta tam zazní snad desetkrát :D ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Příklad kdy filmaři místo brožůry Jak udělat film si vzali kuchařku 1001 levný recept a dle ní "uvařili" filmový eintopf. V této blbosti kromě porna, mimozemšťanů a masturbující gorily najdete vše a taky to tak vypadá. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Předvídatelý od prvních pár minut, nudný a zbytečný. Navíc hlavní hrdinky zrovna nebyly moc sympatický... A když už jsem myslela, že se začalo něco dít, nějaký drama, byl najednou konec - happy end... Už to nikdy nechci vidět, ani zahlídnout. ()

Reklama

Reklama