Reklama

Reklama

Sakugan!!

(seriál)
Trailer 2
Japonsko, 2021, 4 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Ve velmi vzdálené budoucnosti lidé žijí namačkaní v malých koloniích pod zemským povrchem. Je zde spousta měst a osad, které mezi sebou spojuje neprobádaný a spletitý labyrint chodeb. V podzemí, mnohem blíž k zemskému jádru, jsou vysoké teploty, ale také ložiska cenných kovů, jako je zlato nebo stříbro. O jejich těžbu se starají obyčejní pracovníci, ti nejnuznější a nejprůměrnější obyvatelé kolonií, kteří ve velkých kovových strojích hledají a sbírají cenné kovy.
V jedné takovéto kolonii jménem Pin-in žije zvídavé a velmi inteligentní děvčátko Memempu se svým tátou Gagumberem a každý den se spolu se svým robotem věnují právě sběru nerostných surovin. Memempu však sní spolu se svojí kamarádkou o dobrodružství a o práci mapovače (Marker), tedy toho který se vydává do nitra labyrintu, zkoumá ho a získává informace, které pak zanáší do map, které zde mají mnohem větší cenu než všechno nerostné bohatství. Gagumber nechce o svojí malou holčičku přijít, ale zároveň si uvědomuje, že jí už příliš dlouho nedokáže bránit.
Věci se dají do pohybu v den, kdy Memempu obdrží zvláštní balíček, kde je fotografie tajemného místa, o kterém se jí z nějakého důvodu neustále zdá a podivný krystal, který ukrývá poměrně podrobnou mapu labyrintu. Ve stejný den na kolonii Pin-in zaútočí také tajemná obrovská monstra, která se v labyrintu vyskytují a když na ně narazíte, tak vaše šance na přežití není ani 5%. I v momentně, kdy dívenka čelí takovémuto nebezpečí a vidí hrůzu, kterou dokážou tyto nestvůry způsobit, její touha po dobrodružství a nalezení onoho tajemného místa ze svých snů neochabuje. Když to vidí Gagumber, tak se rozhodne udělat to, co by měl udělat každý správný otec, dovolí dceři vydat se na tuto šílenou výpravu, ale samozřejmě ji na ní také doprovodí a zajistí, že se jeho dcerce nic nestane. Ovšem jaká je cena za zvědavost a jaké je opravdové tajemství labyrintu a všeho kolem? (Jeoffrey)

(více)

Reklama

Reklama