Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (69)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem uchvácen. Do světa Arcane bych se rozhodně chtěl vydat každý den. Mimochodem, když se každý rozplýval nad úžasnou animací u Spiderman: Into the Spider-verse, tak sem si klepal na čelo, protože jsem nic výjimečného neviděl. Zato propracovanost Arcane je dechberoucí. Každý druhý záběr by se dal okamžitě zarámovat a pověsit nad postel. Teď to úmorné čekání na druhou sérii! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

LOL mi vůbec nic neříkalo. Vím, že je to nějaká hra, že existuje nějaký turnaj a že to můj přítel po večerech hraje. Samozřejmě on tušil, kdo je kdo v seriálu a postavy poznával, já ne. Což není nic negativního. Arcane je skvěle natočený a může se na něj podívat kdokoliv, kdo o tomhle světě nemá ani ponětí jako já. Začalo mě to pořádně bavit od třetího dílu. První dva jsou dost utahanější, ale pak se to pořádně rozjíždí. Je tam plno akce, smrti, šílených postav a skvělý cliffhanger na konci. Měla jsem své pochyby než jsem se na to podívala, ale nakonec se mi to moc líbilo a těším se na pokračování. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Co lidi na tom LoLku vidí, vždyť je to jenom barevnější DOTA? Ale něco přeci za tím obrovským úspěchem hry musí stát a čím víc jsem nad tím kdysi přemýšlel, tím víc jsem nabyl dojmu, že společnost Riot Games to prostě všechno podstatně líp zvládá. Dali hře lepší a barevnější vizuál, zajímavější hratelnost, neustále tu hru rozvíjí a něco do ní přidávají, starají se o marketingovou stránku věci, prostě nedá se jim upřít, že do toho opravdu hodně investují. A teď tu máme seriál, který mi tak nějak moje přesvědčení o vizi ohledně Riotu potvrzuje, protože i do tohohle bylo dáno hodně, ať už financí, marketingové podpory, ale i snahy a vášně samotných autorů. Je tu spousta výborných rozhodnutí, počínaje výběrem animačního studia, které tomu dalo originální a pro mě nádherný a působivý vizuál, až po práci scénáristů, kteří dokázali vytvořit zajímavý a napínavý příběh s postavami, na kterých mi během chvíle začalo záležet a které mi krásně prokreslili. Ano, je tu pro mě slabší hudební stránka, protože většina písní od Imagine Dragons je pro mě taková zvláštně utahaná a do mnohých scén se mi často nehodila stejně jako ostatní hudba, která jen málokdy dobře a působivě trefila atmosféru. Ale já na to kašlu, protože i tak se mi tohle hodně líbilo! Užil jsem si temnou atmosféru, překvapení a nečekané linky, kterými se příběh ubíral, výbornou, dynamickou a strhující akci, ale i fakt, že každá postava tu je hodně komplexní, dobře předvedená, tohle nejsou šablony, ale reálné charaktery s vadami i silnými stránkami, jejichž rozhodnutí mi většinou dávají smysl a na jejichž další cestě mi záleží. Arcane se mi jednoznačně trefil do vkusu a rád se podívám na další (již potvrzené) pokračování, ale i něco dalšího, co mi ze světa LoLka příště předhodí. Ke hraní LoLka mě to sice nedostane, protože mi chybí skill, trpělivost (jsem moc greedy) a pevné nervy, ale seriál mě nadchl a animačně mě takhle zaujal naposledy asi jen kreslený Spiderman. 9,5/10 ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tleskám a umírám blahem. Dočkala jsem se… ach a jak já si to užívám! Postavy, co zůstávají samy sebou. Promyšlený děj bez nelogických pseudo-souvislostí. Zvraty, které šokují, ale primárně vycházejí z děje (a ne ze záměru šokovat). A neumím si pomoct, ale Jinx jako postava je tak sakra dobře vytvořená! A ony jsou vlastně všechny… žádná černobílá, dobro a zlo. Je to především geniální směs šedé v nádherné animaci. Na tohle zdejší systém hodnocení nestačí! ()

Ronan 

všechny recenze uživatele

Takto sa majú točiť seriály. Animácia je veľmi kvalitná, zaujímavá steampunková hudba. Akčné scény boli precízne. postavy boli ukážkovo rozpísané. Myslím ,že bolo veľmi zaujímavé rozdeliť seriál na tri časti, prvý Act bol zoznámenie s postavami a ich motiváciami to znamená, že aj toho najväčšieho chrapúňa dokážeme pochopiť. A tie emócie, ako mňa koniec 1. Actu zložil na  kolená, len čo je také horšie, 2. a 3. Act sa spolieha na akciu než na chémiu postáv. V druhom Actu sú už naplno využité scifi a fantasy prvky. Málokedy sa podarí tak efektívne zamiešať scifi a fantasy prvky aby to fungovalo. 1. Act bol zaujímavý úvod, 2. Act akčné jadro a 3. Act epický záver. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (33)

  • Na fresce Ekko a Firelighters namalovali všechny tváře těch, které ztratili včetně Benza, Vandera, Vi a Powdera. Pod nástěnnou malbou jsou různé předměty zanechané jako památníky ztracených, včetně obrázků, kreseb, svíček a plyšáka Teemo. (Veskoslav)
  • Nad dveřmi Benzoova obchodu se nachází helma, jež patří šampionovi Tryndamerovi. (Luicy)
  • Když se Sevika vrací k Silcovi, aby mu řekla, co se stalo na vzducholodi, můžeme spatřit různé záběry pochmurného města Zaun. Mezi jednotlivými scénami můžeme zahlédnout tetovací salón, ve kterém umělec kreslí logo Pentakill (v češtině Petizářez) na něčí záda. (Veskoslav)

Reklama

Reklama