Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idealistický vynálezce Jayce zkouší ovládnout magii pomocí vědy navzdory varování svého mentora. Zločinecký boss Silco zkouší látku se silnými účinky. (Netflix)

Recenze (16)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odhalení světa i z opačné strany barikády, kde se více dozvídáme o co půjde a jaká bude zápletka. Postavy vypadají zajímavě a těším se, co bude následovat. Karty jsou rozdané a válka vypadá neodvratně. [77 %] ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedinou chybou, kterou moje hnidopišská povaha našla, je, jak Ekko věděl, kde byla parta Vi, aby jim spustil žebřík? To je sledoval celou dobu? Ale to je taková drobnost, že ani nestojí za zmínku, protože svět Arcane mě oficiálně pohltil. I když je druhej díl taky spíš úvod, styl vyprávění mě ani na chvíli nepustil. Do hry se dostávají nový postavy se svým vlastním příběhem, děj se zamotává (jako vždycky, když se do toho začnou motat politici). Už se těším na pořádný pletichaření! Pořád mi vypadávají oči z důlků z tý krásný animace, ta mimika je něco úžasnýho. Hodnocení: jsem zvědavá, co tvůrci vymyslí s magií, střet technologie a kouzel mě nikdy neomrzí/10 ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo se ustáluje, výrazné akce ubývá avšak děj se posouvá kupředu. Tentokrát větší porci času trávíme v Piltoveru, a zjišťujeme jak i před technickou vyspělost a povrchní blahobyt stále vládne byrokracie a v určitých ohledech až zpátečnictví. Postavy se více prokreslují, pro fanoušky LoLka se objevuje více známých postav (Viktor, Heimerdinger) a vše šlape velmi dobře. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Stretávame sa s majiteľom vykradnutého bytu, Jaysom. Ten verí na Mágiu a jej kladné využitie pre svet. Akadémia ho ale odvrhne a dostáva sa do pozornosti Viktora, ktorému teda nič dobré z očí nekuká. V Undercity zatiaľ narastá tlak a vyzerá to že uličky potiahnu do boja. Prevedenie: Príbeh to začína hrať dosť na emócie. Hlavne cez mladučkú Powder. Jayce je veľmi dobrá postava na ktorej životný príbeh sa celkom teším. Pevne verím, že sa už dočkám nijakej akcie ktorá by ma donútila dať plné hodnotenie. 75% ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda sa viacej do hĺbky zaoberá podstatou mágie i využitím vedeckých poznatkov na dosiahnutie rovnakého magického efektu. Hovoríme o takzvanej magitechnike, ktorá je zárodkom niečoho nového. Hextech síce môže byť použitý k vykonávaniu dobra, ale rovnako táto moc môže byť v zlých rukách zneužitá. Aj v Undercity dochádza k akémusi experimentovaniu, tentokrát však v rámci alchýmie. Silco totižto zhotovil fluidný vírus Shimmer. Powder je neskutočne rozkošná, jej pohľady sú vždycky také roztomilé a plné emócií, že istotne rozcítia. A jej vynaliezavosť a strelecké schopnosti ma skutočne fascinujú. A scénky medzi Vi a Powder sú tiež nádherné. Vanderove slová sú plné múdra, vojnu ozaj nikto nevyhráva, všetci sú porazení a plne chápem jeho nechuť, aby sa Lanes postavilo proti Piltoveru.h ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tedy tenhle twist jsem nečekal. Najednou se do všeho naroubovala magie, robůtek a mluvící čokl. Děj se snaží zoufale vtáhnout do děje více postav a prakticky se nic neděje. Tak jestli tohle má být jádro seriálu, budu s ním brzo hotov. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už začátek člověka zahákuje a naváže na zápletku z prvního dílu. Tentokrát však z jiného úhlu. Víc psát nebudu, abych náhodou nespoileroval. Každopádně ano: Přesně TAKHLE má druhý díl vypadat. NETFLIX JEDE !! 5* ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jayce si zahrával s magií a vymstilo se mu to, před soudem ze sebe udělat klasického šíleného vědce, takže mu nikdo nevěří. Parta se zatím úspěšně schovává před "strážci zákona". ()

ZaraCON 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduše úžasné... 1. série je rozdělena na 3 období v průběhu let a závěr byl naprosto epický! Opravdu skvělé ztvárnění postav, které znáte již řadu let z League of Legends. ()

Reklama

Reklama