Reklama

Reklama

Arcane - Season 1 (2021) (série)


Olej a voda (S01E08)

(epizoda)
  • USA Oil and Water

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyděděná Mel se s matkou, která přijela na návštěvu, radí o bojové taktice. Caitlyn s Vi uzavřou nečekané spojenectví. Jinx projde neuvěřitelnou proměnou. (Netflix)

Recenze (11)

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál nádherně graduje,  Jediná postava není zbytečná,  jediná scéna není navíc nebo nehodící  se do celkového obrazu. Prozatím naprosto nejlepší anime  jaké jsem kdy viděl. 5☆ a 95% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezlobil bych se, kdyby tvůrci prokázali poněkud větší odvahu v popravách zásadních postav. Minimálně v situacích, které je přežít prakticky nemožné. Silné momenty tak vyznívají záhy do prázdna, když se některá z postav znovu objeví na scéně pár minut po tom, co jste ji pohřbili. Alespoň se lze těšit na jedno extrémní monstrum, které se pravděpodobně zrodí a připraví mnoho zábavy. [75 %] ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Intrigy a politické pleticharenie pokračuje v plnom prúde. V každom prípade, Vi nemieni len tak nečine prizerať na to, kým sa politici konečne zasiahnuť a tak vezme situáciu do svojich vlastných rúk. Taktiež získa na svoju stranu Jaycea, ktorý to vidí rovnako, aspoň do momentu, kedy si uvedomí, že za vojnu sa platí životmi. Ale musím uznať, že táto porcia akcie, ktorá nám bola naozaj štýlovo servírovaná, bola pompézna a svojou animáciou prekrásna, plná neónov a iných farebných svetielok. Silcovi sa našťastie podarilo zachrániť Jinx, ale za akú cenu, to je otázne. Zatiaľ čo sa Vi a Caitlyn od seba odlúčili, Jinx prichystala pre Caitlyn nepríjemné prekvapenie. Z toho konca som mal vážne mrazenie, hudba velice výkone podporila celkovú atmosféra. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Modro-vlasá pinda přežila… WTF!? Jako blond-černoch má jen škrábnutí? Tenhle twist mě doslova naštval. Samozřejmě tu máme další postavy (aby bylo víc co vyprávět, víc si povídat a o to víc se mohlo - MAGI-TECNICKÉ ZBRANĚ - skákat v linkách). Otravné, že? Snad nejnudnější epizoda. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapilo mě, že jak Ekko, tak i Jinx přežili, jako u Jinx jsem to čekal, nemůžou jen tak zabít main postavu, ale u Ekka ? Asi vadná výbušnina :D Jinak hextechonologie v rukou Vi byla fakt něco. ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlubší pohled do života Mel potěšil a zároveň mě dost překvapil její přístup k situaci, která se aktuálně děje. Jayce má ovšem také překvapivě jiný pohled na věc a s pomocí přesvědčeni VI se s tím rozhodne něco dělat. Ovšem je konfrontován s nečekaným událostmi a je jen otázkou, jak to s ním zatřese. Silco a Jinx je neskutečné chemie a dovolím si říct, že Silco je nejlépe napsanou postavou, coby záporáka, který má obrovské spektrum nálad a jeho motivace není až tak od věci a těžko v tuto chvíli dokonce říct, které straně vlastně fandím. Ale ten jejich vztah je prostě neskutečný. Bojím se, jakou cenu Jinx zaplatí za to, že může žít. Ale s jistotou mužů říct, že závěrečná scéna s Kaithlyn ve sprše mi za pomocí grandiózního soundtracku vyrazila dech. ❤️ ()

Reklama

Reklama