Reklama

Reklama

Arcane - Season 1 (2021) (série)


Stvořili jste monstrum (S01E09)

(epizoda)
  • USA The Monster You Created

VOD (1)

Obsahy(1)

Válka se nebezpečně blíží a vůdcové Piltoveru a Zaunu dospějí k ultimátu. Osudový souboj ale obě města změní jednou provždy. (Netflix)

Recenze (19)

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak co říct k Aktu 3, jen asi to. že opět dokonalá záležitost. A jakoby ten konec, ah Rioti ví jak navnadit, teď budou všichni všude spamovat ať ihned udělají pokračování, na kterém už doufám pracují ať je co nejdříve, protože fanoušek LoL loru se ve mně právě doopravdy probudil. Doufám, že mají v seriálovém/filmovém průmyslu velké plány, chci je sledovat všechny do poslední minuty. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arcane ma svojimi dialógmi dokáže zakaždým neuveriteľne uhranúť. Bolo ozaj pozoruhodné sledovať, akým smerom sa jednotlivé dialógy uberali. A vždycky som žasol nad tým, ako sa rozhovor náhle otočil proti tomu, kto mal ešte pred chvíľou na vrh. Silco je naozaj silný hráč a je ohromujúce, ako sa mu podarilo získať zvrchovanosť pre národ Zaun. Lenže aj tu bol malinký háčik, musel vydať svoju dcéru Jinx. Záverečnou večeru u stolu seriál dosiahol nového stropu, Jinx naprosto válí! Jej nestálosť, rozdvojenosť a náladovosť boli perfektným indikátormi napätia. Chovanie Jinx sa absolútne nedalo predvídať, každý jej ďalší krok zostával obrovskou záhadou, keďže sme nevedeli odhadnúť, čo sa v tú chvíľu honilo v jej chorej hlavičke. Ona je skrátka šialená, čo z nej robí schopnú spraviť naprosto čokoľvek, aby dosiahla svojho zámeru. Silca mi bolo neskutočne ľúto, tak skvelý charakter. Táto tragédia však bola kľúčová pre Jinx, keďže následne na to ponechala Powder minulosti a uviedla do pohybu udalosti, ktorým sa už nedá nijak predísť. ()

Reklama

Jacinda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragicky konec. Logika sla do kopru, skoda nekterych postav. Jinx je proste krava, Vi se umi akorat litovat jakoby zapomnela na duvody proc tam tu malou couru nechala a jeji boj se Sevikou? Proc? Absolutne bez smyslu i logiky i na podprumerne inteligentni Vi. Za me stale best postava je Silko, Viktor, Heimer a povysila i Mel. Prvni tri dily byly uzasne. Pak to slo pomalicku dolu. Posledni dil zklamani ()

pools 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení to vypadá že málo hulím a ještě méně hraju LoLko... Po dobrém prvním aktu, průměrném druhém aktu, přichází naprosto hrůzostrašné zakončení, kde se přestalo hrát na jakýkoliv děj a volně se přešlo k rádoby líbivé animaci bez smyslu. Hlavně aby každý z hlavních hrdinů vytáhl "svou zbraň" a zarytý fanoušek si ji mohl odškrtnout ze seznamu. A ten konec... škoda mluvit. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Docela důstojný závěr seriálu s kulervoucím cliffhangerem v závěru, který dokonale nalákal ke zhlédnutí další série. Kéž by někdo sestavil podobnou zbraň a vyslal střelu střemlav na vládní pětizmrdici. Krásné uzavření mnoha dějových linek. Taktéž mě potěšilo několik překvapivých úmrtí. [80 %] ()

Zajímavosti (2)

  • Raketa vystřelená na závěr epizody je obdobou Jinxiny ultimátky (tj. nejsilnější schopnost šampiona) ve hře – Super Mega Death Rocket! (Luicy)

Reklama

Reklama