Reklama

Reklama

Útěk z pole

Trailer

Napínavý psychologický thriller o vůli žít za každou cenu. Šest cizinců se probudí zmatených a uvězněných v nekonečném kukuřičném poli. Brzy zjistí, že jim je cosi tajemného v patách. Vyzbrojeni pouze zdánlivě náhodnými předměty - od kompasu až po revolver - musí spojit síly, aby z pole unikli dřív, než zemřou. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kombinaci Saw a Kostky (a řady podobných klonů) tentokrát nikoliv v trávě, ale kukuřici, jsem si v klidu užil. Kukuřice je skvělá nejen od dob S. Kinga, páč v ní může být ledacos. Jasně, uvítal bych možná více nadpřirozena a temnoty, ale nápad s drogou nebyl špatný. Skupina lidí se probudí roztroušeně v poli, neví, jak se tam dostali, a každý má u sebe jednu věc, co je pro cestu ven důležitá. K vysněnému cíli nemohou dojít samozřejmě všichni, pak by to nebylo zkrátka ono. Nechci psát pro nenáročného a hororem nepolíbeného diváka, jelikož si to svým způsobem může užít i náročný. Jednohubka na jedno podívání s klišovito (ale dobrou) hudbou, kde jistě mohlo být více krve, ale příběh rychle odsýpá. Žádné klábosení o nesmrtelnosti chrousta a to mi tentokrát stačilo. Dle hodnocení jsem očekával pomalu odpad, tudíž za mne OK. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Možná to nějakej potenciál mělo ten však zůstal nevyužit. Připadalo mi to jako taková rychlokvaška za pár kaček. O šestici lidí v kukuřici divák zhola nic neví takže je obtížný si k nějaké z postav vytvořit byť sebemenší sympatie. Brejlatá černoška mě srala hned od první chvíle. Bylo mi fu(c)k kdo přežije spíš mě zajímalo co z toho nakonec vyleze. A co z toho vylezlo ? 3,14čovina jako vrata. Třešničkou na dortu byl ten kukuřičák na konci, kterej byl vyloženě k smíchu. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nevím co napsat jiného, než že se jedná o důkladnou vykrádačku The Cube, ovšem se slabším scénářem, se slabšími herci a herečkami a s mnohem slabší výpravou a vizuální působivostí celkově, protože děj se neodehrává v promakané krychli, nýbrž jen v kukuřičném poli. Ale jelikož mě film ničím konkrétním neštval ani se mi ničím neprotivil, ba naopak se mi dost líbila hlavní hérečka, do podprůměru ho nehodím, jako relaxačka na jedno použití je to dostačující materiál. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film je kombinácia saw s kockou, len opustene priestory či bludisko odohrávajúce sa v kocke, bolo zamenené za kukuričné pole. Ale kukuričné deti tu veru nie sú. Kukurične pole u mna vždy v horore vzbudzovalo rešpekt, lebo je ťažké sa tam orientovať a ešte ťažšie vidieť lovca. A tu nastáva prvý problém, že z takýmto materiálom sa narábalo neskutočne opatrne a zdržanlivo. Lebo i keď bolo cítiť to tajomno, že niečo sa v tej kukurici skrýva, keď to aj zasiahlo, prišlo mi to podané nemastne-neslané. Druhý problém nastáva v  postave černošky, ktorá i keď v takýchto filmoch predstavuje tip hnusnej hysterky, ktorú nikto nemá rád, tak vždy má tato postava vie frustrovať i keď skoro vždy uhádnem o aké charaktery postav sa jedna, keďže pri takýchto filmoch sú vždy rovnaké. A táto ma vie z nich vytočiť vždy najviac a to sa stalo aj tu. Je to banálny príbeh, ktorý nemá čim zaujať a určite ani prekvapiť, ale ja som sa nenudil, tak slabú , ale 3* v pohode dám a to preto, že ma nenasieral tak, ako som očakával. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to tak stredne desive a atmosfericke. Vizualne nijak ohromujici a trochu hloupe. Moc se toho nedeje. Film ma dva plusy- je kratky a ma originalni namet (s mnoha klise). Je to podobne filmu "Deset malych indianu" (1989) dle predlohy Aghaty Christie. Zanrovi fanousci budou mit s timto filmem solidni vecer. ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Ontariu od 6. září 2020 do 1. dubna 2021. (noelcoward73)

Reklama

Reklama