Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janova matka, silná a egocentrická Irene, se celé roky snažila přetvořit syna k obrazu svému. Po letech se Jan se svou přítelkyní vrací do rodinného sídla, kde stále přežívají nepříjemné vzpomínky. Snímek je především symbolickým příběhem o muži, který chce čelit nočním můrám svého dětství s mravně zkaženou matkou, a zároveň představuje přesnou studii lidských neuróz. (Febiofest)

(více)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dufam, ze nebudem mimo, ked napisem, ze Mai Zetterling ako reziserka natocila slusnu spolocensku konverzacku. Svojimi filmami ale nikdy nic  svetoborne nenatocila, niekedy u niektorych filmov si hovorim, ze bola mozno pravom zabudnuta reziserka   :  60 % ()

pipapa 

všechny recenze uživatele

Ani pár explicitních obrazů chlapeckého a ženského těla ani Ingrid Thulin nezachrání tohle skandinávské dekadentní fiasko. Už úvodní zdlouhavý teatrální porod se spoustou blábolů a šaškaření kolem mě totálně otrávil a po všem tom otravném lezení po domu sem a tam a přitroublém filozofování se rázem zbavíme dlouholetého psychického traumatu tím, že vyhodíme něco do povětří!? Mě tedy Mai Zetterling nešokovala, ale unudila k smrti. Už nikdy více! ()

Reklama

Reklama