Reklama

Reklama

Britney vs. Spears

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka Jenny Eliscu a dokumentaristka Erin Lee Carr díky exkluzivním rozhovorům a odkrývaným důkazům otevírají nový pohled na zápas Britney Spears o vlastní svobodu. (Netflix)

Recenze (31)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Meh. Trochu slabší forma a dost černobílá výpověď, protože několik lidí přímo před kamerou i odmítlo o nějakém určitém tématu mluvit, tak proč si je tam zvou, když se nic nedozvíme. Sice jsem zase nastřádala nějaké nové info nebo si trochu ujasnila vztahy, ale kulervoucím dokumentem bych to nenazvala. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Další dokument o Britney. Je to v pořádku, nicméně si myslím, že by se mohli nejdřív všichni tvůrci domluvit a udělat jen jeden, ať se neopakují. Nic nového jsem se totiž nedozvěděla. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalšia jednotvárna obhajoba Britney. Súdy ale už nejako rozhodli a myslím, že vo veci sa koná ďalej, nevidím dôvod ešte takto agitovať bez uvedenia názoru druhej strany (vraj nechceli hovoriť). Všetci v jej okolí boli zlí, len ona bola normálna a využívaná. Verím tomu, že samozrejme sa hyeny nájdu, ale že by to bolo takto čiernobiele? Nie som si istý. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Další kousek ze zdegenerované země, kde dostávají dědictví i psi. Tentokrát o opatrovnictví. Když Britney skončila na psychiatrii, to ze t otroctví zbláznila, nebo opravdu potřebuje opatrovníka. "V roce 2018 vydělala 34 milionů dolarů, ale dostála kapesné "jen" 8 tisíc dolarů měsíčně, a umožnila si vydělat spoustě lidem, dozvíme se.  Taková Madonna je ještě bohatší, takže dokument o jejím opatrovníkovi by byl ještě vtipnější. je fakt, že vidět Britney trpět je srdcervoucí. Největší poučení z dokumentu je to, jak může být role opatrovníka vykořisťující. Hrome zbavte Britney okovů! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Britney sem sice žral ve svém pozdně pubertálním období (a ne proto že by se mi líbila její hudba),nicméně její soukromí a aféry sem nikdy nesledoval a nijak zvlášť mě ani nezajímalo/y.Tenhle dokument mi tak ukázal dost věcí které jsem neznal,nicméně je otázka jestli mu jako někdo kdo o tom vůbec nic neví můžu věřit.On to totiž není dokument v pravém slova smyslu,ale jde spíš o investigativní a dost jednostrannou obhajobu Britney.Ta je tu vyobrazená jako ta ze které si všichni (s jejím otcem v čele) udělali pouze dojnou krávu a automat na peníze.To samozřejmě může být pravda a nepřekvapilo by mě to,stejně jako by mě nepřekvapilo kdyby ta pravda byla trochu víc uprostřed...50% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Věřím že Britney story je nemrznoucí téma, ale pokud nebude vypovídat druhá strana jsou to je spekulace. Jediné co z toho vzešlo dobrého je, že Brintney dává na IG nahé fotky :) jestli to má být projev svobody nevím, ale pořád si musím připomínat, že je nesvéprávná. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jelikož je pro mě společnost informacemi o BP už přehlcena, koukla jsem se na tohle, kde jsem se dozvěděla pár nových informacích, nezávidím život tak známé osobnosti, držím palce, aby aktuálně ve svých 40letech už konečně zase mohla rozhodovat o svém životě sama, ale jinak už dost takových dokumentů... ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Britney není mou krevní skupinou co se hudby týče, takže jsem do toho šla jen ze zvědavosti a kupodivu se na to dalo dívat. Pokud se něco z toho zakládá na pravdě, pak si z ní za ty roky její slizký taťka a spol. celkem slušně narejžovali. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

nejviditelnější oběť showbusinessu a queer ikona s legendárními písničkami - kdo jiný než nebohá britney spears. záběry hyenistických až predátorských paparazzi nahání husí kůži a je víc než zřejmé, že chudák holka nemůže věřit ani vlastní rodině. jak vznikl narativ o jejím šílenství a jak se stalo, že je nesvéprávná? dokument spíš ukazuje prstem, než nabízí odpovědi. neznalý divák neví co si myslet, ale ví co dodat: #freebritney a #fckthepatriarchy(: ()

Herzeleid 

všechny recenze uživatele

Žádný dokument jsem o Britney zatím neviděl, takže jsem se něco dozvěděl. Provedení mě ale nenadchlo a snímek se mi jednoduše nelíbil. ()

Shimargh 

všechny recenze uživatele

Celkem o ničem, nedozvíte se extra nic, je to jen pár faktů natažených do zbytečně dlouhé stopáže. Mohlo to mít slabou půlhodinku, ale na druhou stranu je krásně vidět co za hyeny jsou novináři a firmy co vlastní práva na hvězdy showbusinessu. Jak je ždímají až na dřeň a jako zničené trosky vyplivnou a zahodí. Tatík bude dobrá svině. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Rozhodne je to zajimave tema k dokumentu, bohuzel zpracovani je trochu krkolomne a jelikoz ne vsichni se k tomu chteji vyjadrovat, tak se divak nikdy celou pravdu nedozvi. Kazdopadne pro devadesatkove deti je tohle tak trochu povinnej film. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

U dokumentů o nějaké společenské kauze mám rád, když se jedná o nestranný, vyvážený a nezaujatý projekt, který shrne všechna dostupná fakta, dá prostor všem zúčastněným se nějakým způsobem vyjádřit, a to jak jedné, tak i druhé straně, aby si tak divák mohl nejlépe určit představu, o co se v dané věci jedná a udělat si na celou věc svůj vlastní názor. Britney vs. Spears je všakukázkovým tendenčním dokumentem se vším všudy. Prakticky od začátku se najede na vlnu "free Britney", prostor dostane jen ta "správná" strana, tedy všichni, kteří zpěvačku obdivují, milují a snaží se ji zachránit ze spárů zla, lidé z jejího okolí zde nemají vůbec žádný prostor, takže možnost porovnání si verzí a zorientování se v problému je prakticky nulová. Snaha o nějakou investigaci se projeví jen v neustálém opakování již známých informací, samozřejmě se hrozně hraje na city, slzy tečou proudem, účelové hraní si s fakty je evidentní. Jako člověk nepolíbený daným tématem jsem čekal, že se o případu dozvím co možná nejvíc a konečně se dozvím, co se tam asi tak zhruba děje, ale bohužel. Po shlédnutí jsem měl naprosto stejné pocity, jako po Leaving Neverland, nevěřím jim ani půlku slova, prvoplánový očerňovací projekt, nulová vypovídající hodnota. 0/10. ()

ESW 

všechny recenze uživatele

Veškerá kreativita a informační hodnota byla vložena do názvu dokumentu. Na nic jiného nezbylo. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psalo,z druhé strany chybí jakákoliv informace či pohled na tu kauzu,ale když vezmu jak bylo řečeno z dokumentu na jakou notu hrají,tak logicky ani padnout nemohla.Bylo pěkný,že do tohohle srabu se může dostat každý a ne jen Britney.Soudy opět k hovnu jako všude,protože jste vykořisťován vně rodiny.Dost mě zarazil fakt,že opatrovnictví má úplně jiný význam, než jsem si myslel.Ono to fakt není jen vezmu dítě a čau.Uděláte z člověka jen chodící postavu,která vydělá balík a ostatní vezmou jackpot,protože Vy jste nesveprávný vůbec cokoliv dělat.O to víc pěkný v dokumentu,že se až rozkrývají pravdy.Je to spíše až investigativní činnost,která přímo jde včele s režisérkou po jménu Spears.Ač nejsem nějaký bůhvíjaký fanoušek Britney,tak obsahově do života slušná sonda o tom,že jedna novinářka kvůli tomu obětuje docela hodně,aby na záchodě předala dokument o zrušení opatravnoctví,že to samotná Brit podepíše.O chvilku později,se prostě udělá to,že podpis je zfalšovaný :) Klasika dnešní doby.Řekl bych malinko mafiánské praktiky,kde se někdo slušně nažere prachů a systém se může jít klouzat. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nakoľko Britney bola v mojich najlepších rokoch mladosti platonickou láskou a zbožňoval som ju, tento dokument bol pre mňa povinnosťou. Aj vzhľadom na to, že rozoberá citlivú tému, síce jemne jednostranným, ale za to vyčerpávajúcim spôsobom, u mňa tento dokument vyvolal zmiešané pocity. Hlavne kvôli tomu, ako priamy príbuzný môže zničiť život svojej dcére. Ale to už je na každého názore, ktorý si z toho odnesie. Keď mám hodnotiť dokument, určite z tých lepších a zaujímavejších, aj keď neviem, či sa divák dozvie až nejako veľa nových vecí. 75 % ()

caMen 

všechny recenze uživatele

Šlo by to shrnout do jedné reportáže v Událostech, ale budiž. Rozkrývá to novinářka, která udělala s Britney dva rozhovory, takže žije v domnění, že jsou už 10 let kamarádky. Anonymní zdroj pošle filmařům tunu dokumentů, jak to celý bylo a z toho se čerpá. No, americkej dokument je asi jinej žánr, než ten evropskej. Ale že někdo ovládá Britney a je to špatně, vo tom žádná. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Asi je to určené spíše pro fanoušky Britney, mezi něž se rozhodně nepočítám. A ti to asi ocení více. Nicméně i pro náhodného diváka to může být docela zajímavé, což potvrzuji. ()

Reklama

Reklama