Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sid je přidělena do pavilonu plazů, aby pomohla Haďákovi při líhnutí vzácných hadů. Ed se vetře do přízně dceři Stáni Smíškové. Ředitelka Roklová zaměstnává svoji novou asistentku. Do zoo se chystá audit. Viky čeká další exekuce. Kamil chce vše řešit smírně. Viky to odmítá. (TV Prima)

Recenze (2)

natykarb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál má velmi klesavou tendenci, tenhle díl byl úplně o ničem. Pozitivně hodnotím jen povedenou roli Viky a její uštěpačné poznámky a humor, za což dávám aspoň jednu hvězdu. Na druhou stranu, představitelka Sid je strašná, nemůžu snad ani říct "herečka". ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli tomu dobře rozumím, tak budeme teď v každém díle řešit konflikty Anči s háďákem (než mezi nimi za 30 dílů začneme řešit něco jiného), milenku jejího otce, vztahy Evy Burešové a laciné intriky ve vedení ZOO, kde Veronice Freimanové ani Davidu Gránskému opravdu nevěřím, že jsou manažeři. Tedy, ne že bych dalším "herečkám" věřil zvěrolékařku, ošetřovatelku žiraf, právničku či tomu nešťastníkovi šéfa soudu...  Nic proti, je to ostatně výplň času při večerní lobotomii, ale z nudy už se to asi nevyhrabe. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama