Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sid se opatrně snaží navázat s Haďákem přátelský vztah, což se jí nedaří. Nakloněn jí není ani Albert Polák. Pak ale zjistí, kým je pomocnice Anča ve skutečnosti. Roklová slaví narozeniny a Vojta s Markem se pohádají. Viky se vzpamatovává z konfliktu s Kamilem. Nakonec na něj na radu Petra podává trestní oznámení. (TV Prima)

Recenze (4)

natykarb odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, sleduji to už jen abych zjistila, jestli to dá Viky dohromady se soudcem,... Syd alias Anča je strašná herečka, nechápu, kde ji vzali, její repliky jsou utrpení. ()

Reklama

patti1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkraje mě seriál zaujal, ale teď mám pocit, že přešlapuje na místě a pořád se řeší jedny a ty samé zápletky. Nebýt přestřelek mezi Viky a Markétou, byla by to už nuda.  Chci se ale zastat Michaely Pecháčkové, myslím, že jí role sedne, i když dějová linka s jejím údajným pobytem v Americe je hodně přitažená za vlasy. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám ráda zvířata, dlouhé roky jsem se o ně starala, proto jsem se na tento seriál docela těšila. Většina herců plynule přešla ze Slunečné do ZOO. Změnou a to nikoliv k lepšímu je představitelka Sid Michaela Pecháčková. Vadí mi, že v žádném případě na mě nepůsobí jako milovnice zvířat, která by se z lásky k nim vzdala lukrativního studijního pobytu v USA. Není nutné, aby zvířata milovala, dokonce se jich někdo i bojí, ale jako herečka by tu lásku měla umět zahrát. Dát si třeba do kapsy nějaké pamlsky, kousky mrkve či ovoce a najít si mezi zvířaty nějakého mazlíčka, ke kterému by mohla projevovat lásku a přízeň, aby viděl divák alespoň náznak nějakého citu. Třeba to ještě příjde. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Scéna ke konci epizody, kde z pavilonu vychází muž s koštětem a dostává od Josefa (Oldřich Navrátil) pěkně vynadáno, že pomáhá jinde, když nemá svoji práci hotovou, je takový interní vtípek. Muž s koštětem, který se podle diskuze na obrazovce pro práci v zoo vůbec nehodí, je ředitel královédvorské zoo MVDr. Přemysl Rabas. (qydko)

Reklama

Reklama